|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ščitnica in zanositev
19.12.2007 17:52:51   
M1987
Zdravo user posted image  mene pa zanima, če ima katera težave z ščitnico in če je lahko zanosila in kako je potekala nosečnsot in če je bilo z user posted image  vse vredu? Navsezadnje so mi pred 14 dnevi odkrili še pregrado na maternici, tak da moram drugo leto na operacijo. Menda eno leto potem čakap da zanosiš. Delo čakaš na operacijo? Kje jo opravljajo? LP user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ščitnica in zanositev
19.12.2007 18:19:18   
*sanela*
Moja prijateljica ima probleme s ščitnico, redno pije tablete ( nevem katere ). Rekli so ji, da bo s težavo zanosila pa je brez problemov rodila dve punci.
Držim pesti, da bo tudi tebi uspelo!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 20:59:55   
3jesončki
moje težave s ščitnico so se pojavile po drugem porodu, ampak ko smo se odločili za ta tretjega je kar kmalu tudi ratal. kar se pa tiče poteka nosečnosti in pa otročka - pri nas je s tamalim vse o.k., tirolog pa mi je takrat predpisal druge tablete, ki manj škodijo otroku.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 21:02:23   
Anonimen
Odvisno kakšne težave imaš.
Jaz zanosim lahko, sam splavim.
Večina ki jih poznam pa s tem ni imela problemov. So normalno zanosile in rodile zdrave otroke. Samo na redne kontrole so hodile, pa odmerek ti prilagodijo.

(odgovor članu 3jesončki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 21:17:43   
BAMBINA_
Jaz imam hipotirozo in vsak dan že kakšnih 5, 6 let jemljem tablete, ki uravnavajo TSH na normalno vrednost. Zanosila sem v prvem poskusu. Če se ustrezno zdraviš, ščitnica ne bi smela povzročati težav niti pri zanositvi niti pri donositvi. 

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2007 0:34:45   
soncek28
Meni so v 8 mes.nosečnosti ugotovil nodus vozliček na scitnici,nimam nobenih zdravil,zanosila sem takoj,rodila z cr,hčerkica je pa tudi super stara danes 14 mes.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 20.12.2007 7:48:54 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 8:54:55   
natasarobi
Tudi sama imam težave s ščitnico že nekaj let in vsak dan jem zdravila. Dvakrat sem zanosila brez težav in zelo kmalu - sestra pri g. je bila zelo presenečena, ker naj bi to lahko povzročalo težave.

Problem je postal, ker sem morala dvakrat na UPN - ščitnica s tem naj ne bi imela veze.

Hoditi moraš na čim več kontrol, prilagodijo ti tudi odmerke zdravil, tako, da to ne bi smelo vplivati na nosečnost.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2007 12:36:24   
varci
Tudi jaz jemljem zdravila Euthyrox že 3 leta. Prvič sem zanosila v prvo, žal se je v 9. tednu končalo s ss. Sedaj smo v tretjem krogu in močno upam na pozitiven rezultat.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2007 15:30:56   
M1987
Hvala za odgovore!!! user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2009 17:37:26   
Anonimen
alo..pri meni pa je tako, pred 1 letom sem udotovila, da imam povečano eno oko.  Ugotovili so, da je to od ščitnice ki je hiperaktivna. Zdravil nisem dobila nobenih, saj so mi jih odsvetovali zaradi starosti in stranskih učinkov.No po temeljitem pogovoru s spec. sem se odločila da si jo dam z radioaktivnim jodom odstranit. Ampak bo potrebno počakati da bo ščitnica še aktivnejša. Nosečnost  mi je popolnoma odsvetoval. Drugih težav razen malo "izbuljenega" očesa nimam.Me pa zanima, če je katera od vas imela podobne težave kot jaz , ker se malo v skrbeh kako se bo vse nadaljevalo. user posted image Dojenčka pa bi tudi že počasi radi naročiliuser posted image .  

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2011 15:02:18   
Anonimen
Pozdravljene!
Pri hormonski preiskavi krvi so ugotovili da imam povišen TSH in me zdravnica napotila tirologu. V Polikliniki so mi uzeli napotnico in povedali da obvestilo kdaj sem naročena bom dobila po pošti. ALi katera ve kakšne so čakalne dobe za prvi pregled pri tirologu v Lj?
Kakšen pa je prvi pregled pri tirologu? Ali vam spt narede preiskavo krvi ali kaj?
Najlepše hvala i lp vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2011 20:20:04   
rosse
Pri takih stvareh je najbolje, da prosis osebno zdravnico, da ti napiše pod nujno oz. greš samoplačniško.
Pravijo, da beseda ni konj!
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?