|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudni občutki
1.2.2008 12:52:24   
Anonimen
pozdravljene!

Mene pa zanima,če katera ve kaj bi pomenilo špikanje od ovulacije do danes in sicer v spodnjem delu trebuha enkrat na levem jajčniku potem spet na desnem,pa tudi po trebuhu in ob strani.To se mi dogaja prvič,ti čudni občutki.user posted image  Jutri ali v nedeljo moram dobiti user posted image , vendar upam da je ne bo. ali je možno da imam kakšno vnetje? Normalna temperatura ki jo imam je 35.8, danes imam še povišano in sicer 36.7, sej je to povišana,ali mora biti čez 37?user posted image  Belega toka je bilo od ovulacije naprej kar veliko, potem ga 2 dni ni bilo nič danes pa je spet, vrjetno ker se bliža user posted image ? je imela katera kaj podobno in je bila user posted image ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudni občutki
1.2.2008 13:01:49   
Lorencia
Jaz imam zelo podobne znake kot so zgoraj opisani...sicer je nepričakujem 8.2...
In sicer od nedelje dalje ( predvideva da je tu nekje bila 0vulacija...sluz je bila hudo beljaku podobna, prvič da sem to zaznala )...tokrat se mi prvič dogaja da vsak dan čutim - napet trebuh, ali jajčnike...temperatura se mi je dvigovala pon - 36,4...torek na 36,7..sreda 36,9

Tudi jaz upam, da bi lahko to bilo to...ampak težko je reči - namreč zelo podobni so znaki za user posted image  kot tudi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 13:58:08   
loveforever
tudi jaz imam podobno težavo. roza izcedek, med ovulacijo, ki je trajal tri dni, nato čokoladen . včeraj mi je bilo hudo slabo ampak samo zjutraj. trebuh imam v spodnjem delu zelo napihnjen, pa še boli me. nevem, se mi zdi da se nekaj dogaja, ampak bom morala počakati nekje od 16.2-18.2, ko bi mogla priti!!!
sem kr nestrpna ampak saj bo. pam da bo kaj in navijam pesti za vse¨!!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 14:40:21   
Anonimen
Še enka enaka, špikanje od dviga temperature po ovulaciji, cel čas od takrat špikanje in napete prsi, bolečine v prsih so včasih celo zelo neprijetne. Ne čakam okrog 5. 2.

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 14:57:01   
cina
Joj, bo nosečk ta mesec.user posted image user posted image user posted image .... Mene tudi špikanje daje, pa slabo mi je hudo...user posted image Pa kislo paše jest, haha.
Upam, da nas ne daje psiha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2008 15:00:54   
Lea2007
Če vam kaj pomaga....mene je tudi špikalo, celo drugo polovico decembra. Popolnoma nenavadno, opazila pa sem tudi povečane prsi, nobenega drugega znaka nisem imela, ni mi bilo slabo, ni me pekla, zgazga, nobenga kovinskega občutka, me je pa ful šikalo....in konec SREČEN, dva dni prej delala test in za gledalauser posted image . Vesela se bla, da sem se  kar tresla.

Tako da upam, da je pri vas isto.

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2008 15:05:00   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: Lea2007

Če vam kaj pomaga....mene je tudi špikalo, celo drugo polovico decembra. Popolnoma nenavadno, opazila pa sem tudi povečane prsi, nobenega drugega znaka nisem imela, ni mi bilo slabo, ni me pekla, zgazga, nobenga kovinskega občutka, me je pa ful šikalo....in konec SREČEN, dva dni prej delala test in za gledalauser posted image . Vesela se bla, da sem se  kar tresla.

Tako da upam, da je pri vas isto.

Naj se tvoje besede pozlatijo in uresničijouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 1.2.2008 15:08:58 >

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 15:08:14   
cina
Tiste punce, ki vas je podobno špikalo in potem pokazalo user posted image , a vas je špikalo podobno kot pred M, ali kako drugače? Ker mene tako smešno in sicer malo nižje in bolj na straneh- če bi šla po sredini noge gor, ko prideš do tiste 'jamice' na vsaki strani, pa res samo cm višje. user posted image Sem smešno napisala...

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2008 15:14:12   
Anonimen
ja punce, o tem ne vem kaj dosti, bom pa držala pesti za vsako posebej in vse skupaj. Sicer tud js ne pričakujem okrog 16-ega pa me tud že vse špika in mam občutljive bradavičke...ampak se mi to skoraj vedno pojavi pred M...mam težave kar celih 14 dni po O. Sicer pa pravijo da so znaki itak podobni...v glavnem...naj vam uspe!user posted image

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 17:20:34   
pikipu
Se vam pridružujem, punce. Tudi mene dajejo čudni občutki, špika me v trebuhu, da se komaj usedem, napenja, bolijo me prsi, dviga se mi želodec in ne morem nič jest, slabo mi je in peče v žlički, čeprav ne jem veliko, ne morem več pit kave in odvratno se mi nabira slina v ustih, kot da bi morala vsak čas bruhat. Da ne govorim o tem, da se mi vrti, kot da sem pijana. Bomo videli, saj bo! Je podobno kot pri prvem. Upam, da je psiha na dopustu in si ne domišljam preveč. Ne pričakujem 20.2.

Srečno vsem!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 17:29:57   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: pikipu

Se vam pridružujem, punce. Tudi mene dajejo čudni občutki, špika me v trebuhu, da se komaj usedem, napenja, bolijo me prsi, dviga se mi želodec in ne morem nič jest, slabo mi je in peče v žlički, čeprav ne jem veliko, ne morem več pit kave in odvratno se mi nabira slina v ustih, kot da bi morala vsak čas bruhat. Da ne govorim o tem, da se mi vrti, kot da sem pijana. Bomo videli, saj bo! Je podobno kot pri prvem. Upam, da je psiha na dopustu in si ne domišljam preveč. Ne pričakujem 20.2.

Srečno vsem!!!!

Torej si imela že tako hitro O...ali imaš tako dolge cikluse ?

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 21:57:50   
Anonimen
Cina, ja!!!!! Fajn si opisala. Mene je tudi tako špikalo v obeh nosečnostih.

DRŽIM PESTI ZA VAS VSE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

PApa

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2008 22:07:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene!

Mene pa zanima,če katera ve kaj bi pomenilo špikanje od ovulacije do danes in sicer v spodnjem delu trebuha enkrat na levem jajčniku potem spet na desnem,pa tudi po trebuhu in ob strani.To se mi dogaja prvič,ti čudni občutki.user posted image  Jutri ali v nedeljo moram dobiti user posted image , vendar upam da je ne bo. ali je možno da imam kakšno vnetje? Normalna temperatura ki jo imam je 35.8, danes imam še povišano in sicer 36.7, sej je to povišana,ali mora biti čez 37?user posted image  Belega toka je bilo od ovulacije naprej kar veliko, potem ga 2 dni ni bilo nič danes pa je spet, vrjetno ker se bliža user posted image ? je imela katera kaj podobno in je bila user posted image ?

Js sem imela iste pa je vseen prišlauser posted image ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2008 22:19:24   
cina
Urskaj, zdaj si mi pa vlila upanja, me bo špikalo od psihe tudi, če bi drugače nehalo, haha...

Upajmo, da bo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.2.2008 19:26:03   
pikipu
Ja, Lorencia, že pri prvem je bilo tako. Najprej sva z dragim kar nekaj računala in čakala na kao plodne dni, potem sva pa kar takoj po koncu M (zadnji dan) začela akcijo in je ratalo takoj. Znaki - najprej vrtoglavice in slabost pa so prišli že 10. dan ciklusa. Tudi rodila sem prej kot so zračunali. Bomo videli, kaj bo tokrat, če se bo prijelo. Ker je enkrat ratalo že novembra, tudi tam nekje 10.,11. dan ciklusa znaki, pozitiven test, potem pa žalost.
No, saj smo optimisti, a ne? user posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2008 22:46:47   
Anonimen
Cina, držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2008 23:43:41   
cina
Urskaj, hvala za podporo. user posted image

Danes me pa špika ful na sredi in spodaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.2.2008 15:34:29   
Anonimen
hello!
kaj bi pomenilo padanje BT iz 36.6 na 36.5. Ali je tudi takšno majho padanje lahko napoved za user posted image  ki jo moram dobiti jutri ali pa mogoče že danes?user posted image  Morda katera karkoli ve? Občutki so pa taki kot pred M. Sicer špikanje traja že od ovulacije,bolečine trebuha so se pa začele sedaj ko moram dobiti M. še vedno zelo upam da je ne bo,ampak vedno bolj tudi dvomim, ker je vedno ob taki bolečini prišla ta tečkauser posted image .
Upam da boste imele druge več srečeuser posted image user posted image user posted image   za srečouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.2.2008 16:10:56   
stunfek
padec BT načeloma nakazuje M. Če ti pade še jutri potem je to najverjetneje to - M je na poti. Če pa ti zraste pa morda še ni vsega konec. En sam padec za 0.1 stopinjo načeloma še ni kakšen hud indikator za prihajajočo M.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?