|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudna bolečina-pomoč prosim!
17.11.2004 13:20:47   
Maša
Živjo punce,..meni je že kar malo nerodno ker non stop nekaj težim, ampak sem opazila da je to posledica prejšne neuspeše nosečnosti(odmrtje ploda)!
Sedaj se 2 dni dogaja nek čuden občutek v trebuhu-kot priprava na menstruacijo-kot začetek nekih sumljivih krčev; sama sicer poznam menstrulane krče kot nekaj najbolj bolečega kar sedaj ni....je pa tisti čuden občutek-je to normalno(sem 9.teden)!?

lp,
Maša
:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.11.2004 13:27:47   
pika78
Jaz sem v 13t in imam tudi občasno take bolečine (ali krče) kot pred menstruacijo - ampak veliko manj močne, pa hitro minejo. Ponavadi jih imam zjutraj, ko se zbudim - v bistvu gre za nek čuden občutek v trebuhu, kot si napisala.
Tko da upam, da ni to nič narobe.
Lp, Pika

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2004 13:29:27   
TARA in MAJ
NAJBOLJE DA SE POSVETUJEŠ S SVOJIM GINEKOLOGOM GLEDE NA TO DA SI IMELA ŽE ENO NEUSPEŠNO NOSEČNOST. LP.TARA:angel:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2004 13:32:09   
Maša
Hvala punce res ste pravi:angel::angel::angel::angel:,
grem kar domov (sem namreč v službi), če bo pa še trajalo bom pa G. poklicala!

Držim pestke za vse nas:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:9nebesa

Lp,
Maša:nosecka:, ki hiti domov:kuza:

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2004 14:14:30   
leah
Mene je cel 3 mesec nos.svinjsko bolel spodnji del.kot med menstro, da sem kar vpila, pa je bilo vse ok.
Res pa je da sem šele v 5.mesecu izvedela, da sem noseča, tako, da sem se bolj bala, da ni kaj hujšega.

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2004 19:18:49   
mika
Maša, tudi jaz sem imela podobne bolečine kot pri m, celo rjavkast izcedek v času ko bi morala dobiti redno m. Mislim, da to ni nič hudega.
Glede nato, da imaš slabo izkušnjo v prvi nosečnosti pokliči svojo g da boš pomirjena

lp, mika

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2004 20:30:39   
SU
No, tudi jaz sem imela take "bolečine" - tako, da sem do prvega pregleda kar čakala, kdaj bo M prišla - so bili taki čudni občutki... LP, Saša19(3/7)

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2004 19:43:06   
Anonimen
Hojla!

Tele t.i. menstrualne bolečine sem tudi jaz imela pred M, ki hvala bogu, potem ni prišla. Ravno zaradi teh znakov nisem takoj naredila testa, ker se mi je zdelo nemogoče, da bi bila noseča. No, tudi kasneje se je to nadaljevalo, še danes, v 31. tednu imam občasno te bolečine. G. mi je povedal, da gre za raztegovanje maternice, ki se prilagaja rasti otročička, tako da ni nič narobe. Pri meni je trajalo vse do 20. tedna, sedaj pa je bil dolgo mir, tako da sem se kar ustrašila prejšnji teden, ko se je znova pojavilo. Sem mislila, da je to že začetek popadkov, pa me je g. pomiril, da sedaj gre za vezi v maternici, ki se raztegujejo.

Torej, brez skrbi!

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Maša)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?