Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kuhati ali ne 16.2.2009 10:24:26
|
|
|
|
AnciM
|
Korenček sem samo naribala in stisnila sokec. Ponavadi sem ga kar na sokovnik od multipraktika. Jabolka sem na začetku prevrela s pol žličke sladkorja, da niso bila kisla. Potem sem uvedla rižolino, ker sokca ni hotel po flaški in sem ga zgostila in dajala po žlički.
|
|
|
|
RE: kuhati ali ne 16.2.2009 10:33:03
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM Korenček sem samo naribala in stisnila sokec. ja, jaz tudi. pa tudi s sokovnikom sem ga stislila.
|
|
RE: kuhati ali ne 16.2.2009 11:17:51
|
|
|
|
Toja22
|
Jaz sem moji kr skuhala korenček pa ji ga spasirala pa dala za probat. Nismo nič sokeca stiskali.
|
|
|
|
RE: kuhati ali ne 16.2.2009 12:43:20
|
|
|
|
blazka
|
Jaz sem tudi najprej probala dat sokec od surovega korenčka. Že meni je boljši okus, kot pa kuhano korenje. Moram rečt, da sta ga kar rada probavala.
|
|
|
|
RE: kuhati ali ne 16.2.2009 22:32:22
|
|
|
|
Čarli08
|
Jst bi ga skuhala. Otročkov prebavni sistem na začetku še naj ne bi bil dovolj zrel za surovo zelenjavo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.2.2009 22:39:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čisto na začetku uvajanja - kuhati ali ne 17.2.2009 23:33:07
|
|
|
|
fitzgerald
|
mi so "probavanje" tudi začeli s korenčkovim sokom (neprekuhano), ampak to je bilo res par žličk. tako so nas "učili" tudi na šoli za starše v LJ. ampak, ko sem dala pa prvič malo bolj konkretno dozo, je bila pa tudi kašica iz prekuhanega spasiranega korenčka. vseeno pa mislim, da korenčkov sokec ni prav problematičen glede napenjanja, ker one "balastne" snovi itak ostanejo v sokovniku, oziroma kjerkoli že stiskaš sok in pride ven samo vodica pa sladkorji. po moji logiki je težje prebavljiv cel spasiran korenček, tudi če je kuhan. sveda pa zna bit problem celo surovo naribano jabolko, ali pa kaj drugega (ko ne gre le za sok).
|
|
|
|
RE: čisto na začetku uvajanja - kuhati ali ne 18.2.2009 8:18:25
|
|
|
|
patricijap
|
hvala vsem, smo probali kar surov stisnjen sokec pa je bilo zaenkrat vse ok....razen da se je moj sonček zraven ful kremžil mu očitno ni ravo preveč všeč
|
|
|
|
RE: čisto na začetku uvajanja - kuhati ali ne 25.2.2009 13:54:10
|
|
|
|
evelin
|
ali je res da korenček zapira? Ker mi že tako poredko kakamo
|
|
RE: čisto na začetku uvajanja - kuhati ali ne 25.2.2009 15:10:33
|
|
|
|
AnciM
|
Mojega ni. Poskusi in če ga bo zaprlo in bo imel probleme, ga lepo umakni. Enako velja za banano.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2009 20:04:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čisto na začetku uvajanja - kuhati ali ne 27.2.2009 20:19:35
|
|
|
|
ksenci
|
jz sm korenček kuhala, po dveh mesecih pa sm mu ponudila tudi surovega- naribanga. našga ni zapiral, pa tud banane ga niso.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.