|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje ušesnega masla
1.3.2009 12:56:06   
soncnica07
Zanima me, kolikokrat na teden 2-letnikom čistite ušesa? Vem, da ušesno maslo mora biti, vendar se mi vseeno zdi, da ga ima hčera preveč.
Hvala za odgovore in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje ušesnega masla
1.3.2009 13:45:02   
Aja32
Mi včasih tudi na dva dni... 

(odgovor članu soncnica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2009 19:20:40   
Tisana
Naša je sicer stara 14 mesecev in pol, ušesno maslo pa ji čistim po potrebi - ko ga pač vidim v ušesu. Vsekakor pa to ni 2x na teden. Je pa to verjetno odvisno od vsakega otroka, koliko masla ima, predvsem pa od kakšnega vnetja...

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2009 20:00:56   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Naša je sicer stara 14 mesecev in pol, ušesno maslo pa ji čistim po potrebi - ko ga pač vidim v ušesu. Vsekakor pa to ni 2x na teden. .

Enako. Meni je P zabičala, da naj s palčko nikoli ne segam v sluhovod, ker se čisti samo (se samo izloča), s palčko pa maslo samo potisneš nazaj noter. Zato je treba čistiti res samo na zunanji strani. 2x tedensko se meni zdi pretirano.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2009 20:10:57   
ajataja
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3849174&key=

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2009 20:38:03   
RoZala
Moji štiriletnici čistim ušesa na 2 - 3 dni! Ima ogromno masla, čistim pa samo tisto, kar se vidi.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Berete?
Lilita

Ste ta teden že brali kakšno knjigo?

Da (43%)

Ne (57%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!