Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje kuhinjske nape 16.1.2008 9:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst filtre vsak mesec vržem v pomivalca in so skoz čisti. Je pa res da ne kuham dost. Če bi kuhala vsak dan bi jih pomoje kar vsak tedn dala v pomivalca. Če so se ti pa ful zasvinjal pa probej našpricat z megliotom, pa spucat jih na roke, pol pa še v stroj.
|
|
|
|
RE: čiščenje kuhinjske nape 16.1.2008 9:10:23
|
|
|
|
lukec
|
Kakšen dober razmaščevalec mora rešt zadevo.
|
|
RE: čiščenje kuhinjske nape 16.1.2008 9:21:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno,z razmaščevalcem spucat.Kaj je zunanja stran in rostfraja?Če jo imate tako,potem po razmaščevanju je dobr it še enkrat čez z alhkoholom.fajn še dodatno razmasti in sveti se in ni ris.
|
|
|
|
RE: čiščenje kuhinjske nape 16.1.2008 9:36:59
|
|
|
|
dana
|
Bom poskusila z razmaščevalcem pa potem v stroj. Saj najbrž ni panike da bi začelo rjaveti
|
|
|
|
RE: čiščenje kuhinjske nape 16.1.2008 10:05:11
|
|
|
|
honey
|
To sem se pa tudi jaz že spraševala, kako naj spucam filter. Bom tudi jaz poskusila najprej z razmaščevalcem potem pa v stroj dat. Ampak tudi mene skrbi, da ne bo začelo rjavet.
|
|
|
|
RE: čiščenje kuhinjske nape 16.1.2008 10:06:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne bo začel rjavet Jst že dve leti to delam pa ni nč zarjavelo
|
|
|
|
RE: čiščenje kuhinjske nape 16.1.2008 14:48:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
Jaz jih tud kr v pomivalca počim, pa je.
|
|
|
|
RE: čiščenje kuhinjske nape 19.1.2008 17:20:58
|
|
|
|
barakuda
|
No, jaz pomivalca nimam, ker imam premajhno kuhinjo , jih pa namočim za nekaj časa v vročo vodo in jih potem z razmaščevalcem še fino očistim.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.