|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čevlji smrdijo
27.7.2007 13:25:41   
tažana
dan, eno vprašanje imam.
včeraj je možek kupil ene  penaste natikače čist običajne s štrikci med palcem in kazalcem. pa sem jih vzela iz vrečke pa ful smrdi tista pena! user posted image  pa še zelo močen vonj imajo.
danes sem jih namočila v kis pa ni nič bolje.
a ima kdo kakšen predlog s čim bi odstranila vonj ali pa ga vsaj omilila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čevlji smrdijo
27.7.2007 13:52:51   
Nika v službi
Pojma nimam, tažana, kaj če bi jih nasprejala s kakšnim osvežilcem za čevlje ali pa preprosto postavila za nekaj dni ven na luft...
Mogoče se unesejo, če pa ne - potem pa v kanto z njimi. Upam, da niso bili preveč dragi....
A prej, ko jih je v trgovini pomeril, pa niso smrdeli?! user posted image

Tako je, ko kupujejo moškiuser posted image  Ups, moj izvzet, čisto zares!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2007 13:56:14   
tažana
čao nika.

sej sem bila zraven pa niso nič smrdeli. kupil jih je pa za to ker so bili poceni pa za zjagat so. jutri gremo pa ne bi rada celega avta zasmradila, so pa res fajn za po kampu pa pod tuš pa da so mokri pa tudi če takoj drug teden ko preidemo iz dopust razpadejo user posted image . ampak smrdijo pa ful jih v dnevno voham pa so zunaj na balkonu user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2007 14:00:33   
Nika v službi
Čudno?! Mogoče je pa kaj narobe z vrečko, pa so se navzeli vonja... ali pa so bili tako dolgo zaprti noter, da do zraka niso prišliuser posted image

Hja, res ti ne znam kaj uporabnega svetovati... pusti jih zunaj, v avtu pa jih imej v vrečki, da ti Katka ne omedli...user posted image

Potem pa v Sočo z njimi, bo šok terapija zanje in se bodo sigurno unesli.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2007 14:11:10   
tažana
al pa če vrečko zadej za avto prvežem  user posted image . gor pa napišem just merried user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2007 14:19:47   
Nika v službi
Dobra ideja!
Lep dopust še enkrat - z ali brez smrdečih natikačev!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2007 20:27:01   
lelaval
Pusti jih kakšna 2 dni na zraku - verjetno se bodo "zluftali"

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.