|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čebriček
24.1.2005 21:17:34   
nelireich
Zanima me kdaj ste začele uporabljati čebriček.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čebriček
24.1.2005 21:31:04   
Sonka
Od začetka pa do danes, ko smo stari že 10,5 mesecev. Ne zamenjam za nič na svetu.:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu nelireich)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čebriček
24.1.2005 21:34:41   
lidia
Sonka,

katero velikost pa imaš, a originalnega, ker menda obstaja tudi nek večji?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   čebriček
24.1.2005 21:36:43   
Sonka
Originalnega. A razmišljam ali naj kupim večjega. Ne vem koliko se razlikujeta po velikosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   čebriček
24.1.2005 21:44:30   
lidia
aha, pol bom jaz nabavla originalnega, bejbek je star šele 15 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   čebriček
24.1.2005 21:52:00   
Jančika_
Mi imamo večjega (lahko pogledaš v albumu, koliko prostora je imel pri dveh mesecih in koliko pri petih). Bo še kar za en čas:). Ravno danes sem gledala original, pa se mi zdi, da bi ga že kar težko spravila not, zdaj ima nekaj čez sedem kil.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   čebriček
24.1.2005 22:12:13   
polona2
Tudi nam je večji čebriček (Shantala), odgovarjal vse od začetka:bravo:, sedaj pa že fino sedimo notri:morje: in škropimo na vse strani:((,lp!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   čebriček
24.1.2005 22:43:19   
Bib
Mi smo po enem mesecu prvič prakticirali čebriček, pa se bolje obnese kot banjica, mislim da bo mala kar uživala:bravo:, pa še za nosit je bolj praktičen.
Edino nogice ima malo postrani, jih moramo popravljati.
Sem ga pa kupila v Infantinu, stane 4.000, pa še ful lepe barve imajo. Je pa nizozemski,Bebe jou,tako da je malo večji in bo še za kasneje.

Lp..Bib:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   čebriček
25.1.2005 7:51:28   
kaja11
Mi smo pa na začetku ful uživali v čebričku, okrog 1.5 meseca pa se mi je začel na noge postavljati v njem. Na začetku je bilo zabavno, potem ga pa sloh več nisva mogla kopati, ker ga nisem mogla pomiriti. Če se ga hotela postaviti v sedeči položaj je zatežil:zmeden:. Zdaj smo že en mesec v banjici.... danes bomo pa spet probali čebriček... mogoče je pozabil, da v njem lahko stoji.

A ste ve tudi imele to fazo v čebričku... kaj ste naredile??

LP Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 9
   čebriček
25.1.2005 9:33:42   
HuAnita
naša :muca: ga ni hotela, prav kričala je,smo večkrat poskusili...:((
k sreči so mi ga v arielu zamenjali...

Neposredna povezava do sporočila: 10
   čebriček
25.1.2005 11:16:15   
Jančika_
Vasja je ravno en teden nazaj ugotovil, da lahko stoji v čebričku. Ampak ni problema - mož ga drži pod pazduhami, jaz pa mu prekrižam noge in se mora usesti:)-. Pa ga nič ne moti zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   čebriček
25.1.2005 14:26:26   
Anonimen
POskusili takoj, ko je odpadel popek, in takrat smo glavico še podpirali, zdaj pa jo že sam drži pokonci in v kopanju fajn uživa.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   čebriček
25.1.2005 15:47:52   
Bejba
Najprej smo poskusili z banjico in je bil ful :((, potem smo kupili čebriček. Veliko bolje, čeprav še vedno včasih jok. Sedaj pri 3,5 mesecih pa v njem že prav uživa.

LP; Bejba

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?