|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaji
23.2.2005 13:18:35   
sabini
Sem zbolela pa me zanima če lahko pijem kamilični čaj . Nisem nikjer zasledila kako je s kamilicami. Ker vem da je boljše pit sadne ker niso želiščni.

Sabina 3ot:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čaji
23.2.2005 13:21:50   
Zea
Kolikor vem lahko, vendar je najbolj učinkovit, če je namočen le 1 minuto.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čaji
23.2.2005 13:25:24   
saba
jaz pijem kamilico, kakšen krat zvečer za lepši spanec

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čaji
23.2.2005 13:41:32   
Ninica
Mislim, da ga lahko piješ ker, ko sem bila v bolnici so mi dajali samo kamiličnega.

lp

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čaji
23.2.2005 13:43:31   
CIPRESA
Mislim da čaji kot je kamilica niso prav nič škodljivi, ker so zelo blagi in jih konec koncev lahko pijejo tudi dojenčki.
jaz zaupam v domače čaje in ti lahko povem da pijem zeliščne čaje ampak samo tiste, ki so blagi in pomagajo in so v nosečnosti priporočljivi. Pijem namreč mešanico čaja rmana in plahtice. Pijem ga že celo nosečnost in je zaenkrat vse O.K. Ker moramo nosečnice veliko piti, namesto vode pijem ta čaj, ker ni škodljiv in pomaga pri ženskih rodilnih organih. Nosečnice naj bi tudi lažje in brez velikih problemov rodile.

Tko da kamilice - jaz bi jih pila brez zadržkov

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čaji
23.2.2005 16:31:47   
dadica
prebrala sem tudi da si lahko nosečnice zbijajo povišano temperaturo z kamilčnim čajem.Tako da mislim da nimaš kaj skrbet!

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?