|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj za dojenčke
20.6.2006 17:22:58   
tinkamiška
Hoj!

Kateri čaj se uporablja proti zapiranju? Iza bo čez 5 dni stara 6 mesecev in smo bolj na začetku uvajnja druge hrane...

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čaj za dojenčke
20.6.2006 17:42:18   
Katrin
Nas je pri teh mesecih zapirala banana.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2006 20:52:14   
Aleksandra
Meni je patronažna svetovala  naj ji dajem blag janežev čajček (mehča blato) in očitno deluje.
Uporabljamo HIPPovega v filter vrečkah. Je brez sladkorja in BIO.
Ko smo začeli jesti banane in korenček smo precej trdo in zato tudi redkeje kakali (jo je bolelo in je hotela v sebi stiščati). Sicer smo potem malo eliminirali banane in korenček, zdaj pa ju jemo samo kot dodatek v jabolčno kašo.

LP
Sandra

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2006 21:10:20   
Katrin
Joj, sem smotana. Proti zapiranju in ne za zapiranje: naribano jabolko ali hruška...

Se opravičujem user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Aleksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2006 21:13:53   
tinkamiška
Hvala za odgovorauser posted image

Sem opazila, da tudi Izo banana in korenček zapirata, zato ju nekaj časa ne uporabljam, smo bolj na jabolki in slivah, hruškah, od zelenjave pa krompir in bučke pa koleraba...

ji bom pa poskusila dat še tale čajček o katerem pišeš Aleksandra in upam, da nas več ne doleti boleče kakanjeuser posted image

lp,
tinka

(odgovor članu Aleksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2006 21:17:11   
tinkamiška
katrin, sej sem vedla, da želiš pomagatuser posted image , jabolko in hruška nam nista pomagali, je blo treba uporabit bolj agresivno pomoč(biba palčkauser posted image ), ampak je šlo. Zdej vsak dan naredi en fizlc v pleničko in je to kr dober znak. sem ji pa želela še malo pomagat z kakšnim čajem in bom zdej poskusila z janeževim.

hvala tudi tebiuser posted image

lp,
tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2006 22:34:06   
Jančika_
Pa fejst cukrane kamilice bojda tudi pomagajo. Iz izkušenj pa ne vem, ker jih mali vrag niti slučajno ni hotel spitiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.6.2006 10:58:04   
cuma
Čau!
Ko sem začela Emi uvajati gosto hrano, se je tudi njej zelo zgostilo blato (sploh po korenčku). Najbolj ji je pomagal jabolčni kompotek brez sladkorja. V dveh urah se je po kompotu lepo pokakala brez napenjanja in matranja. Poskusi! user posted image

Lp cuma

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.6.2006 11:50:53   
PiaM
Ko je bila Pia majhna in ni kakala (oboževala je korenček, ki zapira), sem ji dala piti dopoldan frutek iz črnega ribeza in se je vedno pokakala še isti  dan brez problemov.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.6.2006 12:46:53   
tinkamiška
U, hvalauser posted image

Jančika, sladkane kamilice niso pomagale, pa tudi nebi je rada navadila na sladko, čeprav jih tudi ona ni pila z užitkomuser posted image user posted image

bom poskusila še kompotek in kdaj še frutek iz č. ribeza, pa bom malo kombinirala še s čajemuser posted image

še enkrat hvala in lepo se imejte!user posted image

tinka

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

metuljcek27

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!