|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj krvomočnice
9.10.2009 13:29:37   
Fenderca
zanima me, kdaj v ciklusu ga pričnete piti? ga imam namen nabaviti saj se ga dobi v sanolaborju? mogoče še kje na netu? Potem pa upam da končno zagledam user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čaj krvomočnice
9.10.2009 13:33:34   
malajka84
Piti ga začneš prvi dan, ko ni večuser posted image in jaz ga potem pijem cel cikel do naslednje, mogoče kak dan prej neham.

Pijeva ga pa oba z mojim že dva meseca.

(odgovor članu Fenderca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2009 13:34:24   
mismis
Ta čaj se pije od konca user posted image , do konca ovulacije, potem prenehaš z njim. Piješ pa ga čez dan po požirkih.

Pa veliko srečeuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fenderca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2009 13:36:12   
Anonimen
federca, nočem biti nesramna, samo bi lahko z brskalnikom že prej, predno si napisala to vprašanje, našla vse odgovore. ker mislim, da je bilo glede krvomočnice že kr nekaj napisano.

ampak bom vseeno odgovorila: piješ ga lahko že od prvega dne ciklusa dalje. nehaš pa jo piti, ko dobiš menstro. dobiš jo ja, v sanolaborju. na netu pa mal pobrskaj, kako in kaj. baje se da dobit tud na tržnici v lj, sam pa nisem ziher.

krvomočnica pomaga pri odebelitvi sluznice pa tudi je vredu za to, da pomaga pri vgnezditvi. samo ni pa nobene garancije, da če boš pila ta čaj, da boš pa pol zanosila.
nikakor ne smeš obupat.

predlagam ti tudi, da v prvem delu ciklusa poješ kakšno jajco več, pa da spiješ kak deci piva ... to tudi spodbuja rast foliklov ... user posted image

(odgovor članu Fenderca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2009 13:36:56   
Fenderca
aha...se pravi moram kar pohiteti z nakupom:) upam da me zanese v kako tako štacuno..kaj pa net?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2009 13:40:47   
malajka84
Tudi jst ti želim veliko uspeha, pa ne obupat, če po prvem krogu s krvomočnico še ne boš zanosila, meni se je vsaj M uredila....pa upam, da počas bo pa tud do zanositve pršlo. Škodit že ne more.

(odgovor članu Fenderca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.10.2009 14:54:13   
Fenderca
ma ja sorry sam so ble vse teme že stare...tale mesec morm itak še počakat sem mela prej SS..čaj bom pa zdej začela kr pit (da se ga telo navadi) prakticirat pa potem naslednji krog praviš da pivo pomaga...pri meni to ne bo problem mal več prakticiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?