|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj
3.9.2006 7:28:38   
bobek05
Ne vem če tole spada sem ali med prehrano (pa me bodo že prestavili), ampak zanima me kakšne čaje lahko skuham 14,5m otroku?

Čaja ni pil že od pamtiveka, ko je bil res še mičken in je bil tisti komarčkov čaj ali pa instant čaj kamilica...

Ali mu zdaj že lahko dam npr. čaj iz posušenih lističev bezga ali kamilic ali pa kakšnega sadnega?

P.S.: Naj še omenim, da je prehlajen in danes zjutraj je začel tudi malo kašljat. Kakšen čaj (topel, seveda) priporočate?

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čaj
3.9.2006 7:37:19   
paris
Kaj pa vem, mi doma vedno kuhamo planinski čaj za vse primere, pa limono in med noter, pa je user posted image , no ja kakšen sadni tudi pride v poštev. Nismo kakšni čajoljubci, tako, da ne poznam ravno kakšnih zdravilnih.user posted image
Nekaj se spomnim, da nam je mama kot otrokom kuhala žajbljev čaj z mlekom, ko smo bili bolani, fuuujjj gravž, ne smem slišat za ta gnus!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2006 8:33:37   
gamini
Mi smo naši pikici dajali Hippove čaje, jih je cel kup, ponavadi je imela najraje sadnega.
So pa najbolj ugodni v Mullerju, veliko cenejški kot drugje.

LP  

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2006 8:53:49   
al1*
Jaz mojima, če sta prehlajena skuham timijanov čaj. Pa malo pomarančnega soka dam noter. Sedaj, ko je tvoj otrok star več kot leto, mu lahko dodaš tudi med. 

< Sporočilo je popravil al1* -- 3.9.2006 8:57:43 >

lp

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2006 8:56:14   
Marogica
Jaz kupim  sadne čaje vseh vrst, kadar sta bolana. Kamilice jima ne kuham, ker ga ne marata ravno preveč, razen, ko gre za izpiranje česa-za pitje ne. Bezgov pa bi moral biti po moje super.

(odgovor članu gamini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2006 21:13:07   
Badeja
Ko kašlja včasih pa kar tako, mu naredim čaj iz kamilice, timjana, bezga in malo žajbla. Mali ima to full rad. Pa še pomaga user posted image .

LP

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2006 15:16:49   
Maxica
Jaz mu tudi dajem kar te instant, Hipp ali od Droge čaje, imajo pa raznorazne okuse, tako da jih malo menjam.user posted image  Poleti mu jih mešam s hladno vodo, pozimi pa vodo zavrem in nalijem. Mu pa naredim bolj švoh varianto, eno majhno žličko v 2,5 dcl.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?