Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čudne bolečine v maternici 14.3.2006 20:47:40
|
|
|
|
Reja
|
Pozdravljene! Počasi vstopam v 18. teden nosečnosti. vajena sem špikanja v trebuhu, zategovanja in vseh možnih občutkov. Včeraj se mi je pojavila čisto nova bolečina - nekaj časa na levi strani, tam, kjer si predstavljam, da naj bi bili običajno jajčniki, malo na sredini, pa potem nekaj časa na desni strani. Občutek je zelo podoben prebavnim motnjam, ampak to očitno ni to, ker bi, če bi kaj čudnega pojedla, v več kot 24 urah že dobila drisko ali bi bruhala . Sem pomislila, da morda začenjam čutiti malega, pa je po eni strani malo zgodaj (ne spadam med suhice). In bolj kot prijetno gibanje me to spominja za živčno ščipanje, prisotno pa je v ciklih ves dan, vsaj 5x na dan. Kaj veste o tej vrsti bolečin?
|
|
|
|
RE: Čudne bolečine v maternici 14.3.2006 21:11:55
|
|
|
|
čaki
|
jaz sem mislila da se mi neki po črevesu pretaka pa je le mali brcal. možno da je to to
|
|
|
|
RE: Čudne bolečine v maternici 14.3.2006 21:14:33
|
|
|
|
XXYY
|
Živjo! Jaz mislim, da so to gibi tvojega sončka . Nikakor ni še prezgodaj, tudi če nisi med suhicami. Jaz sem svojo začutila že v 16 tednu. In ponavadi vse začutijo svoj plod nekje okrog 17 - 18 tedna. In sem prepričana, da te že malo brca. Počakaj še kakšen teden, pa boš videla kaj šele bo. Kakšno telovadbo ustvarja tam v bušiju. Pa srečno in veselo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Čudne bolečine v maternici 14.3.2006 21:17:48
|
|
|
|
Reja
|
Hvala za odgovore. Pa se vam vseeno ne zdi, da je dogajanje kakih 5 ali večkrat na dan prepogosto , glede na to, da ga čutim šele drugi dan? Jaz se vseeno prepričujem, da je to moj in ta misel me vodi v .
|
|
|
|
RE: Čudne bolečine v maternici 14.3.2006 22:12:53
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi jaz mislim, da čutiš svojega . Jaz sem tudi že v 16. tednu čutila gibe. Pa uživaj ob njegovem veselem in nežnem brcanju.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?