Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 11:57:01
|
|
|
|
huda
|
ma mogoče te pa kličejo z ježeve dežele :zmeden2: sam jaz ne bi šla tja, ker je tam polno bolhic :)-
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:02:58
|
|
|
|
MAMA JEŽEVKA
|
Ja, tule ste pa res tako prijazne, da je kar joj. Včasih - pred več kot dvema letoma je bila Ringaraja ena svetla točka v poplavi forumov, sedaj pa.... No, hvala vseeno, bom pa poskušala še kako drugače izbrskati informacijo o takih telefonskih številkah. Pa pozdrav vsem "starim in prijaznim" Mama Ježevka
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:04:27
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmm....:zmeden2: Ne znam pomagat.....Oprosti.... Se pa še najdejo prijazni ljudje:bravo::bravo:
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:04:28
|
|
|
|
huda
|
sory,.... ene se včasih pač rade pohecamo,..... druge pa pač ne razumejo heca,.... ok, še enkrat oprosti
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako al podobno ne. Moja hči pa kar dobiva neke klice iz skrite številke. Samo se ne oglasi(sumimo na nekoga)pa ne mormo nič ker je potreben sodni nalog.:(
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:07:14
|
|
|
|
puncica
|
Žal ne vem, kaj pa če je slučajno številka iz kakšne druge države, pa si sigurna da samo to piše, ne še naprej npr. 00 pa država 144 ma ne vem no. Upam da porihtaš, sicer se pa ne sekirat, sej se itak nisi oglasila:bravo::)-
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:07:18
|
|
|
|
DeVilla
|
Lahko da je skrita številka in je to samo šifra, ki ti jo je izpisalo. Skoraj ne verjamem, da boš našla lastnika.. Lp, D. :muca:
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak MAMA JEŽEVKA je res tak hecen nick, da težko greš kar mimo. Tudi jaz, pa sem načeloma kar prijazno bitje.:) Ne, o številkah pa nimam pojma.
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no, zakaj pa se enkrat ne oglasiš? Če pa samo neodg. klic vidiš, pol pa itak ni panike.
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:11:02
|
|
|
|
Ajsha
|
Lahko pa da je to samo interna številka, cela pa se ne izpiše na zaslonu. Ko mene moj mož kliče iz službe, se mi izpiše petmestna cifra, ki je seveda ne morem poklicti nazaj. Verjetno bo v tvojem primeru kaj podobnega. LP!
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:14:02
|
|
|
|
india
|
Bo držalo verjetno to,kar je napisala Ajsha. Mene kliče prijateljica iz službe pa se mi izpiše samo oo7, kar je njena interna, pa sem včasih tudi mislila, da me kliče JB:)-
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:19:32
|
|
|
|
m jana
|
Lahko da je stevilka s katero klices v ali iz tujine ceneje preko interneta! Nasa v sluzbi je drugacna tako da ne vem!:zmeden2:
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:20:11
|
|
|
|
MAMA JEŽEVKA
|
Meta. - Danes je bilo to prvič, oglasila se pa nisem, ker sploh nisem slišala telefona - zvonenje je bilo na OFF, da mi otroka telefon ne zbudi. Zato pa bi rada poklicala nazaj, pa ne gre. Se pa po vseh čudnih peripetijah s telefonijado sprašujem, če ni to kakšna lumparija in si bom s tem nakopala težave oz. stroške. MJ
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:20:27
|
|
|
|
mtd
|
OJ, NISEM VSEGA BRALA, TAKO DA ... KAJ PA ČE TI NAZAJ POKLIČEŠ, PA REČEŠ, KAJ BI OD TEBE RADI? ups, črke:ups: upam, da boš to rešla:bravo: aja, mogoč se pa kaki froci igrajo:zmeden2: s telefonom lp
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, no, prvič. Pol pa ni panike. Kdor te išče, te bo že našel - na svoje stroške.
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, a misliš, da se ne dogaja kakšna zloraba? Da prek tvojega telefona kdo kaj kliče? Na stacionarne so se že priklapljali padalci, za mobije pa ne vem. Pa od kje tvoj nick?:)
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:52:23
|
|
|
|
MAMA JEŽEVKA
|
Nick je iz pesmice Mama ježevka in sinko šla sta na sprehod, sinko debelinko gode, kakšna dolga pot.... Pesmica, ki smo se jo mi učili v vrtcu... Če jo katera ve v celoti, mi jo lahko napiše..., jaz sem jo žal pozabila... Telefonsko pa je mož ugotovil - klic iz ZDA od njegovih sorodnikov preko kaj jaz vem česa že...... Hvala za pomoč in lep pozdrav! MJ
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
In tega na Mobitelu ne vedo? Zanimivo.
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 12:59:56
|
|
|
|
MAMA JEŽEVKA
|
Ni MBT - stacionarni. Ugotovili so v moževi službi, ker so tja klicali pred eno uro in se je isto izpisalo. Samo moža ni bilo na delovnem mestu, pa je dvignil sodelavec. No, skratka, klic je bil iz ZDA, od moževih sorodnikov. Problem rešen - volk sit, koza cela.... Tudi mene čudi, da na Telekomu tega ne znajo povedat - pač tisti referenti na 080 8000 oz. na 1188, kdo od bolj razsvetljenih bi že verjetno vedel. MJ
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 13:16:15
|
|
|
|
mtd
|
pesmica: Mama ježevka in sinko gresta na sprehod. Ves čas gode debelinko: "Jojme, kakšna pot! Trnje bode me v podplate, ko bi vsaj imel copate!" Tožba gane dobro mamo, pa ga vzame štuporamo. xxxxxxxxxxxx pol mi mal sfali:ups: "Jojme, mama, tvoj kožušček pika me preveč v trebušček! Brez zamere, mama, veš, raje pojdem zopet peš.!
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 13:16:25
|
|
|
|
ninocka
|
Ne rabis sodnega naloga - ona naj si zapise vsaj 5 klicev - datum in ura, napise prijavo, da je nekdo iz skrite stevilke nenhno klice in da je to zanjo motece, pripise datume in ure klicev in prijavo odda pri svojem operaterju. Sicer ne bo zvedla kdo je klice, bo pa operater unga najprej opozoril, v primeru da se klici ne bi koncali pa ga lahko tudi izklopi iz omrezja zaradi nadlegovanja. Ce ta, ki hcerko klice, ni njegov uporabnik, pa prijavo posreduje ostalim operaterjem in ti ukrepajo po zgoraj opisanem postopku. Pa naj to cimprej nardi, pa bo konec motecih klicev! LP, :rozica:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2005 13:21:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Čudna telefonska številka 10.8.2005 13:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala ninočka za pojasnilo...če se bodo še nadaljevali skriti klici bomo ukrepali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?