|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudna imena...
12.12.2007 19:27:47   
karmy
Našla en ful dobr blog... sem se kar fajn nasmejala ob "čudnih" imenih

http://blas.blog.siol.net/2007/12/12/ko-te-je-sram-zaradi-lastnega-imena/

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudna imena...
12.12.2007 19:33:22   
eya
Mah, tole sem pa že enkrat nekje brala, ne vem, če ni bilo tudi na rr že...tako da dvomim, da je avtor bloga tudi resnični avtor prispevka.
Mah, ja, saj so res nekatera imena precej nenavadna, samo da bi me pa ta imena ubijala, kot piše onuser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 20:19:17   
Anonimen
Ta teden v reviji Jana je omenjen RR forum in to vse o imenih,kakšna dajete otrokom,kera so pogosta,pa kera čudna itd.nato pa so predstavljeni VIP slovenske ekstrade kakšna imena so dali svojim otrokom.Marsikatera čudna,ampak,sprejemljiva se jih navadiš pa je mir.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 20:33:27   
Magi*
ja ubogi revež no. če ga tuja imena tolko iz tira spravijo, kaj bi ga šele resnični problemi. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 21:21:32   
karmy
Ne ampak resno, nekateri starši ne vedo, ali se nočejo zavedati kako pri tako idiotskih imenih, otrok trpi v šoliuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 21:54:25   
Anonimen
N-tic na RR objavljeno. Tale gej je malo omejen, mal v lastnem svetu zivi.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 22:07:37   
malecka
ja ubogi revež no. če ga tuja imena tolko iz tira spravijo, kaj bi ga šele resnični problemi.

user posted image user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2007 6:56:09   
m76
Nekatera imena so res malce nenavadna, ampak se vsega navadiš. Jaz napr. sem par let mislila za enega fantka da je Maj, v resnici je pa Maid. Bi pa srčno rada spoznala kakšno Esmeraldo, baje jih je v Slo. kar nekaj.

Mi je pa všeč ime Čarna (Kreslinova deklica) in pa Noel.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2007 9:02:23   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: m76

Bi pa srčno rada spoznala kakšno Esmeraldo, baje jih je v Slo. kar nekaj.

A ni Esmeralda tista, ki se zavzema za spremembo protikadilskega zakona?

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2007 11:04:54   
karmy
je jauser posted image

pa poskusite pol ta imena k so vam všeč, poskusit na kakšnih osnovnošolcih... pa bo otrok spet podjebavan čez celo osnovno in celo srednjo po možnosti. ampak glavno da je ime staršem všečuser posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2007 11:07:51   
viv_
Število žensk z imenom ESMERALDA v Sloveniji : 21 (ali 0,0 % vseh žensk)
Med vsemi ženskimi imeni je ime ESMERALDA po pogostnosti uvrščeno na 1350. mesto.

1981-1990: 3
1991-2000: 10
2001-2006: 3

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2007 11:14:32   
pety78
Jaz poznam Rosauro. 

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2007 15:13:39   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

je jauser posted image

pa poskusite pol ta imena k so vam všeč, poskusit na kakšnih osnovnošolcih... pa bo otrok spet podjebavan čez celo osnovno in celo srednjo po možnosti. ampak glavno da je ime staršem všečuser posted image

pa kaj se tolk obremenjujete z imeni? jaz imam "čudno", nepopularno in nepogosto ime in sem preživela. in to brez večjih pretresov. nič huje se mi ni godilo kot sošolcu Jožetu al pa Barbari.

danes je pa res tako veliko "drugačnih" imen, da otroci tega sploh ne porajtajo. mi starši že, otroci pa ne.

pa še enkrat: zakaj se tako obremenjuješ kako drugi dajo ime svojemu otroku. ti odgovarjaš za dobrobit svojega otroka, jaz pa za svojega.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.12.2007 15:37:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Število žensk z imenom ESMERALDA v Sloveniji : 21 (ali 0,0 % vseh žensk)
Med vsemi ženskimi imeni je ime ESMERALDA po pogostnosti uvrščeno na 1350. mesto.

Uh user posted image user posted image user posted image , gledam par mesecev nazaj naše občinko glasilo na Dolenjskem in vidim rodila Esmeraldo, pa druga spet rodila Esmeraldo, pa tretja Kleopatro... Sem si rekla, uh mi v LJ smo  pa že res za cajtom in potem malce bolj čpogledam in vidim, da so bili to "naše  občanke" iz Dobruške vasi, kakor rečejo/-mo pri nas Romom ali ciganom.  V O. šoli sem imela 5 sošolcev romov in so imeli vsi bolj eksotična imena... Ah pri nas se res toliko komplicira s temi imeni...Jaz sem na račun mlajše tudi slišala kar nekaj pripomb... Ja in, kaj naj sedaj??? Otroci se sploh ne obremenjujejo z imeni..

1981-1990: 3
1991-2000: 10
2001-2006: 3

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2007 16:28:10   
mika
pa še enkrat: zakaj se tako obremenjuješ kako drugi dajo ime svojemu otroku. ti odgovarjaš za dobrobit svojega otroka, jaz pa za svojega

user posted image

če se imena z generacijami ne bi modernizirala, bi danes še vedno bile vse Marije, cvetke, jožice.... pa daj danes takšno ime hčeri, če upaš...takšnim imenom se je moja generacija delala norca in ne takratnim novodobnim imenom. je bilo na Preverjeno, ko so otroci povedali, da se njim današnja imena ne zdijo čudna. mogoče se bodo delali norca moji hčeri, ker je Lucija in ne Cijauser posted image

men so všeč cela imena in ne izpeljanke, ampak to ne pomeni, da se bom nad temi imeni zgražala.
aja, men je  ime tako kot (baje) večini italijanskih kravuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.12.2007 18:26:03   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

je jauser posted image

pa kaj se tolk obremenjujete z imeni? jaz imam "čudno", nepopularno in nepogosto ime in sem preživela. in to brez večjih pretresov. nič huje se mi ni godilo kot sošolcu Jožetu al pa Barbari.

danes je pa res tako veliko "drugačnih" imen, da otroci tega sploh ne porajtajo. mi starši že, otroci pa ne.

pa še enkrat: zakaj se tako obremenjuješ kako drugi dajo ime svojemu otroku. ti odgovarjaš za dobrobit svojega otroka, jaz pa za svojega.

kaj te sploh zanima zakaj se jaz obremenjujem? sj se ne, samo res nekatera imena so popolnoma mimo in neprimerna. ti mogoče nisi bila med "čudnimi" samo sosedna jožica pa mela... samo saj... kaj to tebe briga user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?