Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čudna bolečina v trebuhu 4.3.2006 12:57:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Vprašanje, če je to sploh povezano z nosečnostjo, ker do popka pride maternica šele okoli 20. tedna. Mogoče prebava ali želodec ?
|
|
|
|
RE: Čudna bolečina v trebuhu 4.3.2006 16:45:15
|
|
|
|
paris
|
Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku oz. na urgenco, sploh, ker si noseča, zakaj bi se sekirala, če ni treba. A ni bolje, da te zdravnik pogleda in ti reče, da ni nič, kot pa, da se obremenjuješ brez zveze, pa še boli te!
|
|
RE: Čudna bolečina v trebuhu 4.3.2006 19:42:44
|
|
|
|
KODA
|
Jaz bi rekla,da je to prebava.
|
|
RE: Čudna bolečina v trebuhu 4.3.2006 20:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem sicer vrjetno to nima nobene veze z nosečnostjo ampak js bi vseen šla h svoji ginekologinji, če bi se bolečine vlekle, da izkjučiš recimo možnost izvenmaternične nosečnosti
|
|
|
|
RE: Čudna bolečina v trebuhu 6.3.2006 17:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
mojbu, ja sej prebavne motnje so tut povezane z nosečnostjo. Jz sem bila v teh tednih nosečnosti napihnjena kot žaba. Cele tri dni sem si želela poštenega prdca! In ko se mi je končno odprlo sem prdela kot za stavo. In še nikoli v življenju mi prdci niso predstavljali takega olajšanja in zadovoljstva. Ja, tudi meni je bilo za zmešat...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?