|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokolino
12.2.2006 14:17:44   
Anonimen
a daste vašim bebam čokolino?JAz bi probla, pa nisem najbolj ziher
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokolino
12.2.2006 14:19:34   
Mina1
Naš še ne eno letnik trenutno živi le od čokolinota zjutraj in zvečer. Resno. Po hudi vorozi nič več ne je razen tega.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2006 14:23:34   
total
Čokolino sem mu dala po 8 mesecu,zakaj pa anonimnost????????????????'''

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2006 14:30:36   
Mina1
Resno, zakaj si v dilemi zaradi Čokolina, a ker je od Podravke ali kaj drugega?
Resno sprašujem, čokolino je najboljša stvar na svetu, ki obstajauser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa lahko namesto Čokolina daš BEBI žitno kašico z lešniki in čokolado, ali pa LUMPI žitno kašico z lešniki in čokolado.

Vse je istouser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2006 15:15:54   
April
moj bo star 10m in čokolina ne je. Sicer tudi ne vem kako bi mu ga pripravila, ker mleka mu še vsaj do enega leta ne mislim dajat. Pa najbrž mu še všeč ne bi bil, ker ne mara sladko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 18:43:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2006 21:08:14   
Anonimen
April, kako to misliš, da mu mleka ne misliš dajati??? A nobenega al kako??? Kaj pa potem je? Ponudiš mu z adaptiranim mlekom ali pa, če še dojiš, si svojega izčrpaš in mu narediš s svojim mlekom.
Jaz sem mu ponudila čokolino pri 8 mesecih z adaptiranim mlekom, pa mu ni bil najbolj pogodu. Najraje ima grisolino, rižolino, keksolino. Zdaj bova pa znova poskusila z alpskim mlekom čokolino, pa bomo videli.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2006 21:19:38   
lelaval
Jaz moji pri 8 mesecih dam rižolino (1x sem ji dala čokolino, pa ga je jedla). Delam s svojim mlekom.
Starejšadva (sploh sin) pa pri 7 in skoraj 9 letih ne moreta brez čokolešnika. Manj kot kilske se mi sploh ne splača kupovat. user posted image  Pa tudi jaz ga še vedno rada jem (a ne sedaj, ko sem na dieti).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
12.2.2006 22:22:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2006 22:30:36   
Mina1
Radha, Čokolino je res zakon, da dol padeš je dober, še najboljši z mrzlim alpskim mlekom, moji trije fantje ga pijejo s toplim seveda.

BEBI in LUMPI naj bi bilo eno in isto, ker dela to Kolinska. Kolinska dela za Mercator, ki ima to linijo LUMPI. Zdej pa, najdražji je seveda Čokolino, potem Bebi, potem pa Lumpi...

Pa saj ni važno in tako, glavno, da je dobrouser posted image user posted image user posted image . Ampak resno, nobeden pri nas doma ne je nič razen tehle čoko/lešnik variante. Recimo Čokolešnik meni ni doberuser posted image .

Ampak Radha, da ne bova zašle, pa bo potem vse narobeuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2006 23:11:40   
taška30
Jaaa, čokolino njami. Jaz ga obožujem, takega, da žlica noter stoji (ful gost). Aja, tebe zanima za otročka?user posted image
Od 8.meseca dalje ga je, cca. 1x na teden (druge dni pa druge kašice-ni izbirčna glede tega), delam ga z adaptiranim mlekom.

Radha, Mina, čez čokolino od Podravke ga ni! Lumpi je tko-tko, kako bi človek rekel: v sili hudič muhe žre.user posted image  Že na pogled so 'pahuljice' drugačne kot pri čokolinu.

lp

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
13.2.2006 11:38:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.2.2006 11:45:40   
Anonimen
Nikec ga tudi že jeuser posted image !Pa ga ima ful rad!Mene pa zanima, kaj tiste ki dajete zvečer take kašice(čokolino, keksolino,..) ali jih menjavate-okuse mislim, npr. en dan čokolino, en dan frutolinouser posted image ,.. ali čakate da pojeste celo škatlo, pa potem kupite drug okus?user posted image ..Namreč strah me je da se bo naveličal okusauser posted image

Upam, da razumete čudno vprašanje!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
13.2.2006 11:55:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.2.2006 23:27:37   
Anonimen
Naš je en okus, dokler ne sprazni škatle, torej tudi po mesec dni ali še več, ker mu dam noter res malo, samo za zgostit. Pa brez težav prešalta na drugega. Pri popoldanskem obroku pa večkrat dobi kak drug okus.

Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2006 0:31:08   
Suzi*
Mi čokolino jemo od 11 m, ko sem mu začela dajat navadno mleko. Mu pa dajem vsak večer drugo hrano: npr en dan čokolino, naslednji corn flakes, potem kakšen frutolino, kruh z namazom,... Ne vem, tudi meni ne paše vsak dan cel mesec jest vedno isto stvar za večerjo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.