|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Članstvo pri Avonu
28.6.2009 16:33:23   
mišk
Mene pa zanima, če se da včlanit v Avon (kozmetika) tudi preko interneta ali po pošti, brez nekih nevemkakih sestankov in predstavitev.
Če me lahko katera včlani ali pa ima kakšno inf. kako naj se včlanim naj se javi.user posted image  Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Članstvo pri Avonu
28.6.2009 16:47:53   
Felicita
glede interneta itd ne vem, vem pa da jest naročam pri njih (ena kolegica je 'agentka') pa še nism bla na eni 'predstavitvi ali sestanku' sej to ni tupperware al pa amway (hvalabogu) user posted image
pač pogledam katalog (na netu al mi ga pa ona prinese), napišem artikle in številke in v roku enga tedna mam že doma (odvisno kdaj gre ona to iskat, včasih že naslednji dan)

< Sporočilo je popravil Felicita -- 28.6.2009 16:49:16 >

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.6.2009 17:13:36   
mišk
Mene bolj to zanima, da se včlanim kot njihova ala "posrednica". Tko, da jst direktno naročam in še moje kolegice preko mene. V tem smislu.
Vem da pri Oriflamu ni nobenga problema, ampak se mi Avonova kozmetika dosti bolj dopade, pa trenutno ne poznem nobene njihove posrednice v svoji bližini.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.6.2009 17:18:40   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Mene bolj to zanima, da se včlanim kot njihova ala "posrednica". Tko, da jst direktno naročam in še moje kolegice preko mene. V tem smislu.
Vem da pri Oriflamu ni nobenga problema, ampak se mi Avonova kozmetika dosti bolj dopade, pa trenutno ne poznem nobene njihove posrednice v svoji bližini.

Pokliči na njihovo tel. št., kjer ti bodo povedali, oz.  posredovali kontakt vodje področja, ki je tebi najbližja. Ona ti bo pa potem povedala kako naprej.
Jaz sem bila v šestih letih samo enkrat samkrat na enem srečanju, nimam nobenega osebnega kontakta z vodjo mojega področja, ker tud nisem tak tip. Naročam preko neta, dobim na dom, v roku plačam položnico in to je to. Simpl ko pasuluser posted image . Če te še kaj zanima glede pogojev, pa lahko na ZS, da ne bo reklama user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.6.2009 17:50:24   
symona
zdravo!

Jaz sem se včlanila preko interneta na njihovi spletni strani, in sem zdaj njihova "posrednica". Malo poglej na www.avon.si.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?