Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 16:53:49
|
|
|
|
Grascakinja
|
Naša nadobudnica sicer še ne pleza prav, gre pa že v rikverc in se kotali okoli in okoli - dost jo je povsod, samo njena ponjava ni zanimiva. Ne bom je omejevala pri njenem raziskovanju, dnevno sobo, kjer se večinoma zadržujeva, sem naredila kakor je mogoče varno zanjo, zdaj pa se mi je porodilo še čiščenje. Kako pogosto čistite tla in s čim? Ali zadošča, da 1x-2x dnevno pometem topli pod in po potrebi pobrišem? Pa seveda 1x tedensko generalno sesanje in brisanje tal...Kaka je sploh primerna higiena ob malčku, ki se gre igrat krpo za tla? Ne bi rada pretiravala in delala sterilnih tal, jasno. Zato bi rada primerjala z vami.
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 17:11:29
|
|
|
|
taška30
|
Ja, tkole, jaz posesam vsak drugi dan, vmes pa z malim ročnim sesalcem le drobtine, če jih je ful po tleh. Pomijem z viledo na palici 1-2x na teden. Samo z vodo. Cca.1x na mesec pa dam v vodo še malo čistila za tla - Ajaks trenutno. Imamo pa parket-povsod.
< Sporočilo je popravil taška30 -- 9.2.2006 17:12:33 >
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 17:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sicer težko primerjam, ker imam v glavnem tepih, ampak sesala sem vedno največ enkrat na teden. Če bi imela topli pod, bi pač še pomila verjetno enkrat na teden, če bi se mi mulc plazil po tleh. O.K., če bi videla, da "škriplje" pod nogami, potem bi tudi še kdaj pomila, ampak pretiravat res ni treba. Pomivam pa jaz parket kar z čistilom za pomivanje posode, ki ga dam na mokro krpo.
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 19:54:38
|
|
|
|
alenkapk
|
Jaz sesam enkrat na dan in vsak drugi dan pomijem. Je pa res, da imamo doma muco.
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 20:15:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
1x tedensko posesam in pomijem po tleh, vmes pa le po potrebi.
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 20:21:59
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sesam vsake 2-3 dni, pomijem mogoče 3x na mesec (parket) samo s toplo vodo in mikrokrpico...puppa25 - 2x na dan je čist preveč.
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 20:42:23
|
|
|
|
katja pv
|
Kot NinaŠ tudi mi sesamo in pomijemo tla le 1x tedensko, po potrebi grem še z metlo. Imamo pa povsod parket. Katja
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 20:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
js nism prav ničesar spreminjala..po potrebi posesam - tepih mamo temno moder in se hit vid kdaj je za posesat - recimo na par dni. pa 1x na teden sem recimo pomila po tleh, če je blo kej prej extra svinsko pa prej. aja mela sem pa tut 2 mačka doma, sam nista ful dlake odmetavala k sta bla navdna mačka
< Sporočilo je popravil LARA -- 9.2.2006 20:48:27 >
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 21:33:40
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz se lahko podpišem pod Taškin mail. Jaz tudi čistim nekako tako kot ona. Edino dodatno še posesam ko sinko preplazi celo stanovanje z žemljoali keksom v rokah. Potem z malim seslacem posesam drobtine. Drugače pa ne pretiravam s pucanjem in prilagajanjem stanovanja njemu. Edino je da sem dala zaščito v vtičnice.
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 22:09:53
|
|
|
|
POCA
|
Jaz posesam vsak dan, ker mi je to lazje kot pometanje, pomijem pa vsak drugi dan predvsem v jedilnici in kuhinji, ker je mali pac zacel sam papcat in hrana je vse drugje kot na njegovi mizici. V dnevni imam tepih, ki ga vsak dan posesam (to sem pocela tudi ze prej), parket pa prebrisem 1x na teden. Posesam mimogrede in mi to ne predstavlja nobene tezave.
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 9.2.2006 22:15:14
|
|
|
|
Seven*
|
Hmm. Lahko se pride ktera malo k meni popucat. Mi enostavno ne znese sesat veckrat kot 1x na teden. Tla pa pomijem na dva tedna.
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 10.2.2006 1:07:58
|
|
|
|
KODA
|
Posesam 4x tedensko,pomijem 2x tedensko-vzrok:dolgodlaka mačka.
< Sporočilo je popravil KODA -- 10.2.2006 1:09:09 >
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 10.2.2006 9:27:22
|
|
|
|
tina104
|
Nimamo še plezalca, ampak tudi ko bo začel plezat, bom verjetno delala tako kot zdaj. Tla sesam nekje 2-3x tedensko, enkrat pomijem, kuhinjo pomijem tudi 2 ali 3x. Nimamo nobene živali doma, ampak imamo svetel laminat, pa se res vsaka smet gor vidi.
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 10.2.2006 11:00:48
|
|
|
|
pika**
|
Sesamo vsak dan, ploščice in parket ( kar je vidnega ) pa pomijem vsak drug dan, tudi dnevno, če je potreba. Sem sesala že tud 3 x na dan, ko mi drobi kruh vsepovsod. Mamo dnevno+ jedilnico+ kuhnjo ločeno samo z oboki.
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 10.2.2006 13:52:48
|
|
|
|
bombonček
|
Vsak drugi dan sesam in pomivam,če je to le mogoče!Največkrat pomivam zvečer ko mala zaspi.Sesam pa ponavadi zjutraj.
|
|
|
|
RE: Čiščenje tal, ko se otrok plazi 11.2.2006 18:20:42
|
|
|
|
tinatona
|
Oj! Jaz pa doma sesam 2-3x na teden. Pomivamo pa enkrat na teden do 14 dni. Ko sva bila pa pri babici sem pa posesala po kuhinji vsak dan, pomila pa vsak drugi dan - pa še to samo zato ker obiski noter hodijo v čevljih. LP Tina
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?