Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 13.3.2009 19:56:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Tiste, ki jih jaz poznam, računajo za redno čiščenje 5-7€ na uro (večinoma 5, bolj zasedene in zaželene 7), za generalke (1-2x na leto) pa tudi do 10€ (recimo čiščenje vikend hišice pred sezono ipd).
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 13.3.2009 20:09:52
|
|
|
|
silvy
|
Spet odvisno iz kje si. Če dobiš na Obali nekoga, da ti čisti po 6 eurov, si lahko srečna. Jaz plačujem po 7. Cene se vijejo od 5-10 eurov. Tu hodijo v Trst za 9-10 eurov.
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 13.3.2009 21:07:00
|
|
|
|
StBarbara
|
Nazadnje sem plačala 10eur/uro
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 13.3.2009 22:46:18
|
|
|
|
dejzi
|
Ufff, jaz pa ne bi dala komu drugemu za čistit mojega stanovanja (tud če pride zastonj)....se mi zdi, da sama najboljše ščistim. Pa na nek način se sprostiš...malo glasbe pa je kar hitro vse čisto.
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 14.3.2009 1:02:55
|
|
|
|
piule
|
ja dejzi odvisno kolk si zaposlena in kolk cajta sploh maš za to...meni je pa prav fajn da mi ga drugi sčistijo,ker ga bolš kot jaz ....plačujem pa po 7
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 14.3.2009 4:54:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
Odvisno, kakšno čiščenje želiš (ali samo osnovno ali kaj več) in odvisno od lokacije. Moja tašča to dela v Ljubljani in za osnovno čiščenje (brez pomivanja oken in npr. brisanja prahu na vrhu visokih omar in podobno) računa 5€/h, za večje pa 10€/h.
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 26.5.2009 14:43:48
|
|
|
|
livia
|
Jaz plačujem v Logatcu 5€/uro.
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 26.5.2009 23:28:37
|
|
|
|
sanja nk.
|
jaz plačujem 10eu/uro....samo je dosegljiva kadar koli jo rabim, pa tudi skuha če je potrebno in če mene in moža ni vsaj malo pogleda kaj najstnika počneta doma..., če drugi niso možni.
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 2.6.2009 13:32:02
|
|
|
|
BUŠICA
|
6eur/h. dela pa 1x na teden po 4-5 ur. mesečno me pride 100 eur.
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 6.6.2009 21:47:32
|
|
|
|
josephine27
|
Moja znanka čisti za 5 eur na uro, sem pa z Goriške. Pred časom je hodila v Italijo in računala dvakrat toliko zdaj pa ima to bolj za zdraven- par stalnih strank.
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 8.6.2009 9:52:40
|
|
|
|
moja malenkost
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA 6eur/h. dela pa 1x na teden po 4-5 ur. mesečno me pride 100 eur. Bušica iz kje pa je, ker jaz bi tudi rabila eno, sem pa iz okolice Ljubljane.
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 8.6.2009 12:06:51
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA 6eur/h. dela pa 1x na teden po 4-5 ur. mesečno me pride 100 eur. Bušica iz kje pa je, ker jaz bi tudi rabila eno, sem pa iz okolice Ljubljane. Bušica je iz MB in verjetno je tudi gospa, ki čisti iz tam
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 8.6.2009 12:56:38
|
|
|
|
ronja
|
jaz plačujem 10eu/uro....samo je dosegljiva kadar koli jo rabim, pa tudi skuha če je potrebno in če mene in moža ni vsaj malo pogleda kaj najstnika počneta doma..., če drugi niso možni. joj, kako sem pa jaz to 1. narobe prebrala! Se spustila en del, pa je prišlo ven: "in če mene ni, moža vsaj malo pogleda." (in se mi je zdelo 10E kar poceni za vse, kar nudi ) Se vidi, da se moram naspat!
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 8.6.2009 13:30:38
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz plačuje 5€/h, 1x na teden, porabi pa od 4-5 ur, pri nas osnovno sčisti (vse prostore), zlika, posesa, prah pobriše, nič generalnega.
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 15.6.2009 8:12:10
|
|
|
|
moja malenkost
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz plačuje 5€/h, 1x na teden, porabi pa od 4-5 ur, pri nas osnovno sčisti (vse prostore), zlika, posesa, prah pobriše, nič generalnega. Arwenko iz kje je pa tvoja "teta pomočnica"?
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 15.6.2009 8:17:15
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dejzi Ufff, jaz pa ne bi dala komu drugemu za čistit mojega stanovanja (tud če pride zastonj)....se mi zdi, da sama najboljše ščistim. Pa na nek način se sprostiš...malo glasbe pa je kar hitro vse čisto. Tudi jaz ne bi morala. Pri nas tudi glasba in vsak naredi svojo in v 1 uri je vse čisto. Jaz pa tudi sproti čistim čez teden, ker sem doma.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 18.6.2009 9:49:37
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz plačuje 5€/h, 1x na teden, porabi pa od 4-5 ur, pri nas osnovno sčisti (vse prostore), zlika, posesa, prah pobriše, nič generalnega. Arwenko iz kje je pa tvoja "teta pomočnica"? Joj, šele zdaj videla. Celje. :)
|
|
|
|
RE: Čiščenje privatnih stanovanj 19.6.2009 2:25:28
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zanima me koliko plačati npr. eni ženski, če ti pride čistit stanovanje? Koliko na uro? Hvala jst sem 1 krat na leto, ko sem kaj rabila dala 6 eur na urp za 3 ure. pa se mi je zdel kr velik ob koncu ko sem ji dala 18 eur. k ni blo neki dela. ampak okej... zdej sem jo spet klicala, pa je bila busy. sem babico klicala, k ima ona to na tekočem in je rekla, da pozna še eno zlo fajn, pa zlo hitr naredi, sam da je pa treba odčtet kar do 8 eur. ..... no to mi je pa čist too much že....ne rečem za generalko...sam neko redno čiščenje : okna, pa prah, kopalnica. ostalo pa sama.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.