Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2010 11:32:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čiščenje bele usnjene torbe 17.1.2010 11:34:04
|
|
|
|
Hope2
|
Jaz sedežno pucam s čistilno radirko, ki jo kupiš v mulerju. Noro hitro in fejst gre vse dol
|
|
|
|
RE: Čiščenje bele usnjene torbe 17.1.2010 13:14:02
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Jaz sedežno pucam s čistilno radirko, ki jo kupiš v mulerju. Noro hitro in fejst gre vse dol hvala za tale nasvet. sem ravno v iskanju čistila in sem poskusla že vse mogoče pa ni nič delovalo. tudi olmajti meglio ne.
|
|
|
|
RE: Čiščenje bele usnjene torbe 17.1.2010 18:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko probaš tudi s čistilom za usnje v avtu,za avtosedeže,je tako mlečno,daš na krpo in gre čuda dol.jaz našo sedežno0 ,ki je bež barve spuca, da je ko nova,čakaj grem pogledat kako se čistilu reče....Tecnic je pa od firme Peugeot.
|
|
|
|
RE: Čiščenje bele usnjene torbe 17.1.2010 21:04:51
|
|
|
|
Paštetka
|
ja in kako naj spucam notranjost torbe, ki je iz blaga bela in vrsana? Nič jo grem fliknit v stroj in dat noter v stroj žajfo otroško. Itak ni za nosit, če je vsrana.
|
|
RE: Čiščenje bele usnjene torbe 17.1.2010 22:45:20
|
|
|
|
Meggi
|
Si pomislila na čistilnico, če ti torbica nekaj pomeni. Če ne pa odpari podlago zašij novo, al pa daj nekomu ki zna. Če si jo res dala v pralni stroj, me res zanima kaj je ven prišlo!?
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?