|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čišča
17.10.2007 12:03:06   
jinksy
Verjetno se je o tem že veliko napisalo pa vseemo. Zanima me kako dolgo po porodu ste krvavele? Jaz sem že več kot tri tedne čez pa se mi zdi, da se mi še kr konkretno vliva in da še nič ne kaže na to, da bi bilo s tem počasi konec. Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čišča
17.10.2007 12:08:15   
srki
4 tedne, že od začetka pa nisem imela tako močne čišče, v mejah normale.

(odgovor članu jinksy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2007 12:11:50   
Anonimen
Jaz sem rodila pred devetimi dnevi in imam komaj še opazno čiščo - lahko bi rekla, da je sploh ni več.
Morda tudi zato, ker veliko jokam in se sekiram, saj sem ločena od otroka, ki ima po mnenju doktorjev Downov sindrom - izvida pa še nimamo.

(odgovor članu jinksy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2007 12:15:30   
iwa
4 tedne, pol pa le občasno še kaki ostanki, definitovno konec 6 tednov

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2007 12:26:22   
cukerček
ne moram ti še povedat iz lastnih izkzšenj ampak moja sestra je imela 6 tednov

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2007 12:35:42   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Hermina1

Jaz sem rodila pred devetimi dnevi in imam komaj še opazno čiščo - lahko bi rekla, da je sploh ni več.
Morda tudi zato, ker veliko jokam in se sekiram, saj sem ločena od otroka, ki ima po mnenju doktorjev Downov sindrom - izvida pa še nimamo.

Še tukaj, Hermina, držim pesti za tebe in otročka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2007 12:54:21   
mojcac
Jaz sem 6 t. po porodu, pa sem po 5 t. še ne dokončane čišče spet zakrvavela. Največ zjutraj, čez dan manj. Tudi jaz se sprašujem, kaj to pomeni. Bi se moralo končati, pa imam občutek da sem spet na začetku. Sedaj precej mirujem, res je,da sem se že malo razživela in imela občutek, da lahko vse gospodinjstvo in poleg dojenčice še dve letno punčico spravim v red. Izkazalo se je ravno nasprotno. Po porodu sem bila že enkrat čiščena zaradi delčkov posteljice, pa se bojim, da bo treba še enkrat čistiti. Glede tega imam res smolo, saj sem bila že po prvem porodu 3 x čiščena zaradi posteljice. Ne vem, kdo je kriv, doktorji ali kaj ??? SEm tolk jezna, da sem se čist razpisala.

Želim nama vse najboljše, lp.

Otroci so naše največje bogastvo. Imejmo jih radi, tudi ko imajo slabe trenutke.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2007 13:50:28   
fricka
Hermina, ne jokaj. vse se bo uredilo. Četudi je morda res, bo to najlepši otroček zate.

Čiščo pa sem imela samo 10 dni in že prvi mesec po porodu menstruacijo, čeprav sem dojila.

(odgovor članu mojcac)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2007 13:54:34   
Anonimen
Po 2 tednih je bilo še tu pa tam kdaj, po 4 tednih pa nič več nič..

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2007 15:01:12   
Natali07
Jaz sem krvavela ene 9 tednov. Mi je zdravnica govorila če sem preveč aktivna, ampak jaz sem večinoma počivala in skrbela za otroka. Vse ostalo je postoril očka, kajti ko sem mislila da je že konec krvavitve in sem šla na sprehod se je spet ulilo. Tako da sem začela hodit na sprehod z malčkom šele po drugem mesecu. Je bilo kar pestro, ker po končani krvavitvi sem dobila pa vnetje in antibiotike. Enkrat mi je šel tudi en majhen delček ven - pa je rekla ginekologinja da ni posterljica ampak strjena kriuser posted image user posted image user posted image . Po tem je bilo en teden mir in že sem dobila menstruacijo - če je res bila, ker ponovno sem jo dobila šele sedaj ko je malček star 9,5 mesecev. So me pa drugače že v porodni zadrževali in čistili kri (jo je bilo ogromno) in dobila dve flaši nečesa za krčenje maternice. Tolk da te potolažim, da si še daleč da me ujameš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2007 18:06:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hermina1

DRŽIM TI PESTI, DA BI BILO VSE V REDU!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2007 20:23:36   
zajlca
Ko sem prvo rodila, sem imela konec čišče že 3. tedne po rojstvu, menstruacijo sem dobila pri 3 mesecih in pol.
Ko sem drugega rodila, sem imla čiščo 6. tednov, in niti ne tako malo, se mi je kar ulivala. Potem sem bila slab teden brez čišče, in evo... prišla je menstruacija v vsej svoji mogočnosti user posted image

Živi in pusti živeti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?