Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 30.11.2006 10:41:32
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz sem krvavela skoraj 6 tednov, tako da se nic ne sekiraj, tudi strdke, pa je bilo ze cist dobro, pa spet strdki,... Pazi, da veliko pocivas, to je najvaznejse pri tej cisci, ce si veliko na nogah, ne bo minila tako hitro. Torej, pocivaj, pocivaj, pocivaj. Sicer pa cestitam, da si rodila, po zacetnih tezavah, bo vedno bolj lustno!!!
< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 30.11.2006 10:43:51 >
|
|
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 30.11.2006 14:11:22
|
|
|
|
žiža
|
Sej to je šele 10 dni po porodu. Jaz sem tud tak čas še ful krvavela. Pa kakšen košček krvave sluzi je tud še ven priromal. Po prvem porodu sem sploh močno krvavela, čišča je trajala 5 tednov. Zdej se je pa po 14 dneh že skoraj ustavila, kar na enkrat pa se je spet ulilo in je spet trajalo do 5ga tedna. Kot je rekla MarijaPO, čim več počivaj. Več ko boš delala in migala bolj bo curljalo. Kar mirno, 6 tednov je menda vse normalno
|
|
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 30.11.2006 16:50:54
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Krvavela sem celih 6tednov, prvih 14dni pa sploh, kasneje sem rabila samo mini vložek. LP
|
|
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 30.11.2006 16:57:17
|
|
|
|
soncicaT
|
Jaz enako več kot 1 mesec sem krvavela...nekje takrat mi je še en košček ven padel...kot neka belkasto rjava stvar - izgledalo kot del popkovine.. Čisto normalno.
|
|
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 30.11.2006 18:39:29
|
|
|
|
Alisa
|
Se kar podpišem pod punce katere so krvavele po porodu še 6 tednov.
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 30.11.2006 19:06:13
|
|
|
|
TONČI.
|
Jaz sem imela čiščo tam okoli 3 tedne. Sem pa v porodnišnici dobivala kapljice za krčenje maternice. Menstruacijo sem pa dobila slabe dva meseca po porodu.
|
|
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 30.11.2006 19:09:44
|
|
|
|
lenika
|
Krvavela sem 6 tednov po porodu.
|
|
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 27.12.2006 8:30:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz sem začela že manj krvavet -> sem bila ful vesela; včeraj pa zopet kri in še takšni blagi krčki v maternici -> pa mi pravijo, da se maternica krči in da je to to...res ni moteče, ampak čutim pa
|
|
|
|
RE: ČIŠČA - KRVAVENJE PO PORODU 27.12.2006 8:56:09
|
|
|
|
frufru
|
Jaz sem 3t po porodu, pa se samo še malo cedi, tolk da je vložek umazan. Sem se pa pred kakimi 5 dnevi kar ustrašila, ko je kar en kupček za velikost velikega oreha ven padu , samo je bilo sluzasto ne strdek.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2006 10:26:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čišča-krvavenje po porodu 27.12.2006 16:44:44
|
|
|
|
Katrin
|
Pri meni je čišča trajala 8 tednov. Ne sekiraj se in še naprej uživaj v materinstvu lp, katrin
|
|
RE: čišča-krvavenje po porodu 8.1.2007 19:50:38
|
|
|
|
emaa
|
No vidim, da čišča lahko kar traja. Moja je skoraj prenehala, zadnje tri dni je spet močnejša, pa sem najprej mislila, da sem šla iz čišče direkt v menstruacijo, pa zgleda ni tako, pa je bilo včeraj 6 tednov po porodu. je pa res, da sme aktivna, pri vsem letanju v LJ in nazaj, dojenju, brizganju, tako da časa za počitek ni.
|
|
|
|
RE: čišča-krvavenje po porodu 10.1.2007 12:06:00
|
|
|
|
dinozaver
|
Čišča trajala okrog 3 tedne. Imela CR in zato dobivala kaplice v bolnici za krčenje maternice. Zdaj pa mislim da imam menstruacijo, samo to še ni taprava. Ker je kr neki. Al je možno še kaj od čišče Nevem. Sesta ko sn se naročala na preglet, pa je rekla da je to lahko, in da ene ko dojijo do 10 mesecev lahko majo tako neko menstruacijo na 2 meseca.
|
|
|
|
RE: čišča-krvavenje po porodu 28.2.2007 16:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je čišča trajala 4 tedne. Včasih je bilo več krvi, včasih manj... Vse mine. Uživajte in se ne obremenjujte po nepotrebnem, ker lahko samo škodi (izguba mleka npr.). LP
|
|
|
|
RE: čišča-krvavenje po porodu 5.3.2007 11:02:16
|
|
|
|
r1ta
|
Jaz sem 9 tednov po porodu in čišča še traja, je pa takšne svetlo rjavkaste-rumene barve. In mi je rekla ginekologinja da je to normalno in lahko traja še kar nekaj tednov.
|
|
RE: čišča-krvavenje po porodu 5.3.2007 13:22:50
|
|
|
|
Naja30
|
Pri meni je trajala cca 5t. Potem malo mira in pred enim tednom sem dobila Pa sem mislila, da bom malo več časa uživala brez vložkov
|
|
|
|
RE: Čišča-krvavenje po porodu 16.3.2007 21:23:45
|
|
|
|
gogi73
|
Jz sem krvavela skoraj 7 tednov in kar neredno. Včasih je padel ven kakšen košček, včasih je bila krvavitev rdeča včasih povsem rjavkasta ali temna. Ne vem, potem se je končala dan pred ginekološkim pregledom in imela sem še porcijo, ki pa se je potem sčistila teden po pregledu. Upam, da se ti je zadeva zdaj že porihtala.
|
|
|
|
RE: Čišča-krvavenje po porodu 16.3.2007 22:28:40
|
|
|
|
majas
|
Ja tudi jaz sem krvavela celih 40dni in imela take težave. Sem bila tako jezna. In sem bila čisto sama kriva ker sem premalo počivala. Ko se je to končalo pa je prišla naslednji mesec M. pa polno dojim še zdaj
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?