|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čevlji v Zari
6.3.2006 21:19:52   
Anonimen
Danes sem bila v Zari in sem z enim učem mimogrede poškilila tudi čevlje. Zdaj pa pregledujem moj fotografski spomin in so prav fletni.
A katera ve, a so to usnjeni čevlji? Stanejo pa vsi okrog 9.000 SIT.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čevlji v Zari
7.3.2006 0:53:26   
kofetek2010
a ženski? user posted image  pojma nimam, žal (dokler ne shujšam sem na oblačilni in obutveni dieti user posted image )

moj si je par dni nazaj kupil čevlje zase (za k oblekam) in so usnjeni, samo cena je bila mal višja, enih 17 jurjev (čeprav še vedno poceni glede na to, da ponavadi daje za čevlje okrog 25 jurjev) user posted image

drgač pa Galu že nakaj časa kupujem tam za obut, dobro zgledajo, cena ni pretirana in kar dobra kvaliteta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 9:41:41   
Anonimen
Ja, sem gledala tudi otroške. Pa so imeli samo na vezalke, jaz bi raje na ježka. Kar v redu so bile videt, ja. Otroške so tudi okoli 9, 10 tisoč.
Ampak tele ženske me matrajo. Res je cena ravno taka, da ne veš, ali je to ornk čevelj ali ne. So pa res ful lepi. Take nežne peščene balerinke, kombinacija jute in platna na primer, čisto svetle. Pa še veliko drugih.
Ja,a a vi ste kdaj imeli tudi Cat za Gala? A so v redu? Se mi zdijo malo trde, pa nimajo usnja znotraj. Pa to bi še dala kar usnjen vložek, samo ta trdota me moti.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 10:34:24   
kofetek2010
ene gojzarje je imel Caterpillar (št.35) in so bili ful fajn, jih je nosil celo jesen (do št.35 so še "normalna" cena, zato mu jih letos nisem kupila, saj ima že št.37 in cena je 1x višja user posted image  tolk pa ne dam, mu raje dvoje drugih kupim)
jeseni so imeli v Zari ful kjut superge s prekrižanimi paščki na ježke user posted image
za pomlad pa dobi superge, se ne mislim ukvarjat s tem blesavim nakupovanjem fantovskih čevljev št.37 user posted image  otroški čevlji so do 36, moški od 40 naprej user posted image  škoda živcev in cajta user posted image

po tvojem opisu sodeč morajo te balerinke bit tud ful kjut user posted image  pejt še enkrat pogledat, itak jih boš kupla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 11:02:00   
Anonimen
Ja, saj, user posted image , itak, da jih bom, če so le usnjeni.
A Cat so potem O.K.? No, potem imam to tudi rešeno, thanks.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 20:39:02   
Anonimen
JAz sem jih danes gledala. Bolj uč vrgla. Pa so se mi zdeli neki plastičniuser posted image  (neke zlate se spomnim) in kičastiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 20:41:29   
Anonimen
Ja, "zlati" so najbrž res kičasti, ker niso resnično zlati.user posted image
Ampak ti, ki sem jih jaz gledala, so izgledali naravni, kombinacija platna, pa peščene barve. Ampak od znotraj so pares bili srebrni, to pa res. Saj po moje, da so res plastilči, ker menda so res čez 20 tisoč, če so usnjeni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2006 21:13:47   
al1*
Jaz sem Jakobu za spomladi kupila Cat teniske. Izgledajo precej trpežni, kako pa se bodo obnesli, pa bomo videli. Tamali je pa itak navdušen, da na njegovih teniskih piše isto kot na bagrih.user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2006 21:27:57   
Anonimen
Aja, saj res, dobra fora. Ker se je Tibor zadnjič ful grdo obnašal, ko smo jih probavali. Jih je dol metal in pizdil. Aha, vidiš, vidiš, to pa bi bila res finta. Samo nima nobenega Cat bagra. A zdaj moram potem še to kupit?user posted image  No ja, saj bo kmalu rojstni dan, še ideja za darilo zraven. Res hvala.user posted image

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?