|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Česen v spreju
23.7.2012 12:42:35   
takotako
Včasih se je dalo dobit česen v spreju. Zdaj ga ne najdem nikjer? Ga je mogoče katera v kratkem kje kupila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Česen v spreju
23.7.2012 14:54:08   
cimi
misliš v prahu ne v spreju???user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2012 18:25:41   
Felicita
v spreju imajo začimbe v sparu (citypark) - sem pred kratkim kupila baziliko. tkole zadeva zgleda: http://www.spaziohoreca.it/riflettori_zoom.php?idriflettori=249

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu cimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2012 20:42:02   
MioBambino
In zakaj bi se naj uporabljalo to v spreju?user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2012 23:47:14   
takotako
Ne, sem ziher v spreju. men je dober dat čez solato.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2012 7:19:47   
Paštetka
Pa kako lahko tole dajete na solato, bilo kje. Že sliši se nezdravo, polno Ejev.user posted image

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2012 8:48:33   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Pa kako lahko tole dajete na solato, bilo kje. Že sliši se nezdravo, polno Ejev.user posted image

Zase lahko povem, da v svež česen nikakor ne morem ugriznit, ker mi je nekaj najbolj ogabnega na svetu. Ni problema, mi diši, v vse kuhane jedi ga dodajam, svojo solato pa vedno obvezno mešam brez česna -> za moja dva pa s česnom, ker ga imata oba rada, tudi svežega. In ker me ne moti okus po česnu, prav tako ne vonj, bi bila to zame idealna rešitev - ker enostavno ne morem ugriznit v njega user posted image
Se pa drugače strinjam - tole se res že sliši nezdravo. Ampak, če pogledaš iz druge strani - česen, ki ga treš v terilniku izpusti nekaj tekočine - mogoče sploh ne potrebujejo dosti kemikalij za obdelat le tega.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2012 9:25:00   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Zase lahko povem, da v svež česen nikakor ne morem ugriznit, ker mi je nekaj najbolj ogabnega na svetu. Ni problema, mi diši, v vse kuhane jedi ga dodajam, svojo solato pa vedno obvezno mešam brez česna -> za moja dva pa s česnom, ker ga imata oba rada, tudi svežega. In ker me ne moti okus po česnu, prav tako ne vonj, bi bila to zame idealna rešitev - ker enostavno ne morem ugriznit v njega user posted image
Se pa drugače strinjam - tole se res že sliši nezdravo. Ampak, če pogledaš iz druge strani - česen, ki ga treš v terilniku izpusti nekaj tekočine - mogoče sploh ne potrebujejo dosti kemikalij za obdelat le tega.

Po mojem je pol boljše, da si kupiš česen v prahu. to je po mojem čisto nekaj drugega, kot pa tale v sprayu.

Ne vem sicer kaj je vse še noter, poznam pa npr. ta spray od tartufa. Uporabljajo ga kot ojačevalec arome tudi za na pico v picerijah, eni delajo celo sladoled iz njega,..in to sigurno ni lih,..tartuf. Glede ostalih okusov ne bi govorila kr na pamet, sigurno pa ni zdravo. Sušene začimbe so ok.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
24.7.2012 9:37:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?