|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čeprav ni ravno v moji navadi
27.6.2005 11:56:05   
nejcko

... ampak danes se moram pa tudi jaz pohvaliti oz. moram pohvaliti našega 3,5-letnega razbojnika, ki se je včeraj naučil voziti kolo ... brez pomožnh koleščk!!!

Sem ponosna k :hudicek: !!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
27.6.2005 11:57:00   
Anonimen
Uaaaau, :bravo::bravo::bravo:. Ful hitr:ups:

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2005 11:57:34   
urši*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.6.2005 12:10:58   
Anonimen
Tudi v moji ne, ampak ker je naš malo za tvojim, vem, kakšen uspeh je to. Bravo, fantek ;)

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.6.2005 12:12:24   
Jančika_
Zdaj ga boste pa komaj lovili:bravo:!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.6.2005 12:14:12   
dory
uau bravo bravo :)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.6.2005 12:21:50   
viv_
wou... suuperca! :bravo:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.6.2005 12:29:30   
babylove
To se pa meni tudi zdi zgodaj. A se običajno pri tako starosti naučijo :zmeden2:?

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2005 12:29:59   
Lenny
Bravoooooo!!!!!! :bravo:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.6.2005 12:34:01   
nejcko

Ja, babylove, je zgodaj (ponavadi se naučijo nekje med 4. in 5. letom), zato pa sem tako zelo ponosna. Ampak za našega naspidiranca ni to nič nenavadnega, saj je tudi pri letu in pol že samostojno vozil tricikel.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.6.2005 12:44:33   
ma-ja
Super :bravo::bravo::bravo:!
Pri nas je to uspelo pri petih letih!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.6.2005 12:51:32   
Anonimen
Vau, super! Jaz tudi premišljujem, če bi mu poskusili dati koleščka dol. Ker obvlada vožnjo v stoje, sede s prtljažnika, brez rok, v glavnem divja 100 na uro. Tako da bi bilo včasih že kar varneje brez koleščkov, ker ko se nagne na ovinku... je že letel ven. Po drugi strani se mi zdi pa kar škoda, ko tako uživa na tem kolesu, ko ga tako obvlada. Bom še videla.
Nejcko, a to imate 12-colskega, ko otrok s stopali popolnoma lahko stopi na tla? To je menda pomembno pri učenju.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.6.2005 13:02:45   
nejcko
Joj, Splišni, to me pa preveč vprašaš; nimam pojma, koliko colsko kolo je to. Je pa tisto staro kolo Dino (belo-zelen, če se jih spomniš, neka srednja velikost) in Tilen ne seže s celimi stopali do tal, kar mu pri ustavljanju seveda povzroča težave. To kolo ima pri dediju in babici, na domačem, ki je manjši, pa še nismo probali.

Se mi pa zdi, da mu je pri učenju ravnotežja ogromno pomagalo skiro, s katerim se je prefural celo pomlad.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.6.2005 13:07:16   
Anonimen
Aa, vem, kateri je Dino. Ja, ta je malenkost večji tudi od našega. Tisto s skirojemmu je pa verjetno res pomagalo. A veš, da se v Avstraliji mulci vozijo s kolesi brez pedal. Tako da se z nogami odganjajo od tal. Tako se ful naučijo loviti ravnotežje. To je sedaj menda v Avstraliji ful IN.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.6.2005 13:08:06   
Lenny
A lahko še jaz piskrček pristavim?
Nejčko in Splišni, a sta fantoma nabavili kolesa s tisto nožno bremzo? Trgovec me je prepričeval, da je nujno potrebna, najinega mulčka pa ful moti, ker je njegov turbo tricikel seveda nima in lahko vrti pedala tudi nazaj.
Help - izkušnje!!!!

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.6.2005 13:16:02   
nejcko
Lenny, to Dino kolo ima bremze tudi na pedalih, ampak naš se ustavi največkrat tako, da kar dol skoči, to kolo, ki ga imamo doma, pa ima samo ročne bremze. Je pa tudi precej masivno, tako da se kar malo bojim, da ga ne bo mogel tako na izi voziti. Bomo morali kaj bolj lahkega nabaviti.
Je pa pri nas tako, da se mali vozi s tremi različnimi kolesi (doma, pri babici in na vikendu ima povsod drugega), zato mu te stvari niti ne povzročajo problemov. Največkrat bremza kar z nogami, kar se seveda pozna na vseh čevljih in supergah, haha.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
27.6.2005 13:25:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.6.2005 13:58:32   
Anonimen
Ne, Lenny, ni treba. Se sicer hitro navadi, mi imamo enega takega. Je pa včasih bolje, da lahko vrti tudi nazaj, da lahko pedala naštima, da zaštarta. Pomembno je samo, da ima mehke bremze (brezme reče Tibor) na balanci. To pa je res pomembno, posebej če je bolj divjak.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.6.2005 14:03:11   
Lenny
Hvala obema! :rozica:
To o mehkih bremzah je že moj dragi prodajalce zasliševal. Je v Hervisu nekaj koles poskusil, pa pravi, da so bremze še za odrasle pretrde. No, do septembra je še čas za zbiranje. :)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.6.2005 14:40:31   
Anonimen
Mi smo v Hervisu kupili eno Esperio za Tiborja. 20.000 SIT, tako rdečo-modro-rumeno kolo v eno veverico tam na pokrovu čez ketno. Ful dobro kolo, super proporci, kar je zelo pomembno. Sama tega nisem vedela, dokler se la lastne oči nisem prepričala. Doma smo imeli eno kolo, enako veliko, na katerem pa se Tibor absolutno ni znal in ni hotel vozit. Na tem pa izgleda, kot bi bil že rojen na njem. Ima pa to kolo čisto mehke bremze.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.6.2005 14:56:18   
Lenny
Super, je že listek z nazivom kolesa v denarnici. Bomo šli kaj pogledat, potem pa lahko gresta dedi in babi v nabavo, da bo darilo za rojstni dan pripravljeno. :)

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.6.2005 14:57:39   
Anonimen
Upam, da vam bo O.K. Je pa Esperia, mislim da Mascote.

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.6.2005 16:43:54   
bini
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?