|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čebriček za kopanje
28.9.2007 17:28:05   
mala pikica
Malo gledam sezname za nakupovanje. Nekaj stvari že imamo, zdaj pa je treba začeti z glavo nakupovati stvari (ne samo, kar je lepo in pada v oči, ampak po listku user posted image , da kaj ne pozabimo).

Pa sem se vstavila pri čebričku in banjici...
- kakšne so vaše izkušnje s čebrički?
- do katerega meseca se lahko uporabljajo?

Pri banjici si predstavljam, kako izgleda kopanje, v čebričku pa še nikoli nisem videla malčkov, tako da ne vem, kako to izgleda. Po vrhu vsega si moram kakšnega na internetu pogledat.

Ima katera kakšno slikico kopanja vašega malčka v čebričku?

No, upam, da nisem česa pozabila vprašati. Vsaka vaša izkušnja in komentar bosta dobrodošla user posted image Hvala vsem!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čebriček za kopanje
28.9.2007 17:33:37   
Maxica
Pri prvem ga nisem imela, smo ga kopali kar v banjici. Drugemu sem pa najprej pri starosti cca.7 tednov kupila Tummy Tub in se je vedno strašno rad kopal v njem. Sicer sem ga enkrat na teden vseeno kopala še v banjici, takrat sem ga tudi fajn namilila, sicer tako, za vsak dan, za osvežitev smo pa uporabljali čebriček. Pri nekak sedmih mesecih mu je postal premajhen in mi je bilo prav škoda, tako da sem potem kupila še Shantala čebriček, ki je večji in ga uporabljamo še sedaj, ko je star 11 mesecev. Jaz ga vsekakor priporočam.user posted image  Bom probala poiskati še kakšno fotko, kako otrok sedi v njem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 18:23:16   
mala pikica
Sem malo brskala po internetu, slikice in video posnetki. Meni se zdijo ti majhni otročki tako... kako naj rečem user posted image ne zmečkani user posted image ampak tako čisto skupaj zlezejo... 

Kako pa je s podpiranjem glavice pri 1 teden starem otročku?

Je pa res, da ga veliko ljudi hvali, bo že kaj na tem. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 19:59:44   
ziva_
uporabljali čebriček , in bili super zadovoljni. s čebriča smo preklopili takoj na kopalno kad oz tuš kabino

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 22:43:24   
AnaB.
V šoli za starše so nam dali takšna navodila: kad je za kopanje in umivanje, čebriček pa za uživanje in igro, primeren pa je šele takrat, ko otroček samostojno drži glavico pokonci. Jaz sem imela priložnost videti eno dojenčico, ki je v čebričku neznansko uživala, tako da ga bomo imeli tudi mi, seveda, če bo naš mali tudi tako navdušen user posted image .

Mamica sem! Kako lepo!

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2007 9:26:07   
malecka_mateja
mi smo čeber uporabljali od prevga tedna oz ko se je prvič kopala!sem ji glavico podprla z roko oz sem si jo naslonla na roko !držala sem jo po roko pa na drugo starn pod pazduho!pa je šlo fajn!Tudi milila sem jo tamo z jo še!pa tud zaj ko je večja in sam sedi je ful fajn!pa meni se ne zdi nič natlačen amapk je super!sicer nisem kupila od tommy-ja ampak kr od bebe yuo ker je ful večje pa še ročaj za prenašanje ma in je super!stara je 7 mesecev pa bomo ga še dolgo uporablčjali!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2007 10:19:12   
mala pikica
Jaz sem tudi na youtube gledala, kako 1 teden stare otročke kopajo. Najbolj čudno pa mi je bilo, da še jim niti popek ni odpadel, so še imeli tisto sponko gor user posted image Pri nas še vedno počakajo, da pade popek vstran, ne? 

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2007 19:45:30   
Annny
Najprej sem hčerkico kopala v mali banjici (ker novorojenčka res ne moreš še dati v čebriček), pri kakih 4 mesecih smo začeli uporabljati Tummy Tub in je bil dolgo časa res nepogrešljiv. Še zdaj mi je super in v njem prenašam mokro perilouser posted image user posted image  je super ergonomsko oblikovan in fajn za prenašanje..univerzalna zadevauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2007 15:40:30   
FANTEK1
mi smo imeli bano pa smo kupili se cebricek, da pac probamo.. brez veze- vsaj pri nas se ni obneslo, ker je hotel kar stat notri, ceprav se ni znal stat- v vodi je clovek lazjiuser posted image ..pa ozko mu je bilo pa jaz z rokami nisem prisla do vode, da bi ga vsaj splahnila.. skratka. bljak

Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2007 15:44:32   
Strawberrie Cherrie
Čebriček smo uporabljali od prvega kopanja pa tja nekje do 6m.

(odgovor članu FANTEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2007 23:25:39   
pravljica
mi smo ga uporabljali od začetka pa tako dolgo, da ni dovolj stabilno sedel v fliperju, ne vem, enih 5-6 mesecev

mislim, da je še v albumu kakšna slikca user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2007 16:33:04   
Anonimen
Tudi nam je čebriček prišel zelo prav, v njem se je kopala nekje do 6. ali 7. meseca.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2008 9:52:25   
LenaG
Mi smo do sedaj parkrat poskusili s kopanjem v čebričku. Mislim da pikica kar uživa, ampak ne najdem nekega pravega prijema, kako jo dvigniti ven in tako dvigovanje traja predolgo, mala pa v jok. Glave še ne drži čisto sama, stara je slabe tri mesece.

Vem da je prijeme težko opisati, a vseeno prosim za nasvet ali morda kakšno slikico.

Hvala

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.11.2008 10:29:38   
wii
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Jaz sem tudi na youtube gledala, kako 1 teden stare otročke kopajo. Najbolj čudno pa mi je bilo, da še jim niti popek ni odpadel, so še imeli tisto sponko gor user posted image Pri nas še vedno počakajo, da pade popek vstran, ne? 

Sem rodila v avstriji, kopali so jo takoj po porodu, tako, da smo se kopali v čebričku takoj, ko smo prišli domov, uživala maksimalno, zakaj otroci uživajo bolj kot v kadi - zato, ker jih obdaja voda okrog celega telesa, so skrčeni - fetalni položaj, v katerem so bili 9 mesecev. Uporabljali smo ga zelo dolgo - 10 mesecev, takrat ji je bil že bolj v zabavo. V začetku, pa je res, da jih moraš fajn podpreti, ko še glavice ne kontrolirajo, jaz sem jo podprla le za brado z roko in je sama " plavala " v njem, imam pa izkušnje z novorojenčki - poklicne, tako, da mogoče zna biti v začetku problem za tiste, ki rokujejo z novorojenčkom prvič.

Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2008 10:31:19   
wii
ker novorojenčka res ne moreš še dati v čebriček), IZVIRNO SPOROČILO: Annny

ZAKAJ NE?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2008 14:28:13   
Paštetka
Lahko bi ga pripisala k najbolj zgrešenemu nakupu user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.11.2008 17:52:44   
Ana08
Čebriček smo kupili, ker je mala neznansko tulila v banjici. Od takrat je v banjici nismo več kopali, saj je v čebričku neznansko uživala.  Pri prvih dveh otrocih nisem uporabljala čebrička in se mi je zdel čisto brezveze, če pa bi imela še četrtega, pa sploh ne bi kupovala banjice user posted image . Uporabljali smo ga od prvega meseca pa do konca šestega, ko je že tako dobro sedela, da je lahko začela uporabljati fliper v veliki banji. Jaz vidim prednosti čebrička v tem, da je otrok v vodi do ramic in ga ne zebe, lahko se namaka dalj časa. Je v pokrčenem položaju s pritegnjenimi kolenčki, enako kot v maternici, kar jim zelo ustreza. Ko je imela krče, smo jo pozno popoldan dali v čebriček in se je popolnoma sprostila in pogosto tudi sprdela, kar je zelo omililo krče. Ko sprobaš je tudi rokovanje zelo preprosto. Glavico nasloniš na rob čebrička in podpreš pod bradico in to je to. Telo je pa skoraj brez teže v vodi. Glede umivanja pa, jaz sem ji ritko umila že pred kopanjem,v vodo pa sem dala par kaplic kopeli za dojenčke Mustelina brez spiranja in se je sama odmočilauser posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.11.2008 8:20:32   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: wii

ker novorojenčka res ne moreš še dati v čebriček), IZVIRNO SPOROČILO: Annny

ZAKAJ NE?

Ah daj prosim te. Ali smo mi potemtakem nezemljani, ker smo od prvega kopanja dalje uporabljali čebriček? Vreden je vsakega centa, ki smo ga odšteli zanjuser posted image . Je pa res, da ti mora babica to pokazati, kako se otročka prime in samo malo je potrebno vztrajati in bo. (mi smo imeli srečo, da smo dobili mlado babico in je bila ful navdušena nad čebričkom, tudi lepo mi je pokazala kako ga namilit, kako mu glavico oprat itd, če pa dobiš starejšo babico pa res zelo nerade uporabljajo čebriček in težijo z banjico itd). Sama si niti ne predstavljam novorojenčka kopat v banjici, saj ti lahko dosti prej spolzi iz rok, v čebričku ga trdno držiš okoli ramenc (eno roko spodaj, drugo ima čez, tako da ti nima kam it) in ne poznam dojenčka, ki ne bi noro užival v njemuser posted image

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.11.2008 9:40:31   
Paštetka
in ne poznam dojenčka, ki ne bi noro užival v njem

moja dva user posted image  res ne poznaš

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.11.2008 10:03:25   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Kar si hotla, to si dobilauser posted image user posted image

A ste ga že dali naprej?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.11.2008 12:44:46   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Kar si hotla, to si dobilauser posted image user posted image

A ste ga že dali naprej?

ja user posted image , saj sploh ne vem komu user posted image  . Ma ti ga kar v banjo vrži, boš videla kak bo plaval. To nam je v krvi user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.