Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 13:52:32
|
|
|
|
petea
|
Saj ne vem, kaj si naj mislim o tej novici ... A ni ena pred dnevi iskala idejo, s čim začeti poslovno pot?
|
|
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 13:53:09
|
|
|
|
LuLu
|
imaš link do oglasa?
|
|
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 14:04:23
|
|
|
|
alda
|
in kaj naj s tolkimi gatami delam?
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 14:06:30
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj naj s tolkimi gatami delam? prodajaš po komadih za večje pare
< Sporočilo je popravil LuLu -- 9.1.2014 14:07:33 >
|
|
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 14:06:52
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj naj s tolkimi gatami delam? Mogoče najdeš kaj kar ustreza tvojemu specifičnemu stilu in imaš potem do smrti.......
|
|
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 14:07:10
|
|
|
|
LuLu
|
davčna nima niti toliko everčkov, da bi ta oglas dala kot izpostavljen
|
|
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 14:08:24
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj naj s tolkimi gatami delam? in podariš vsem RR-uporabnicam in tem petim uporabnikom in onim, ki so vmes
|
|
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 14:09:54
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: alda in kaj naj s tolkimi gatami delam? Mogoče najdeš kaj kar ustreza tvojemu specifičnemu stilu in imaš potem do smrti....... njihovo spodnje perilo mi ni všeč, imam pa doma dvojne kopalke in so mi ok. ::: spodnjih gat z okrski, ki so meni všeč pa 1000% nimajo
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 14:12:49
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda ::: spodnjih gat z okrski, ki so meni všeč pa 1000% nimajo jah alda, ponavadi sama najdeš okrasek in jih daš poleg spodnjic če bi prodajali še okraske zraven, bi pa prišlo dosti več, kot 10.000 eur
|
|
|
|
RE: Če potrebujete spodnjice, nedrčke, kopalk... 9.1.2014 14:15:00
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Pač, nekdo se je znašel in je ponudbo objavil tudi na brezplačnem portalu (vse v stilu varčevanja), kar ne pomeni, da prodaja ne bo potekala po predpisih. Stane nič, morda se pa po tej poti še najde kakšen kupec. Po moje dosti bolj učinkovito, kot objava v Uradnem Listu. Je pa res malo hecno.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?