Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 3.12.2004 23:29:58
|
|
|
|
JASNA D
|
KSENIJA IN ZALA BRAVO!!Drži pesti še za nas, sicer je Ivana tudio že kar "pridna", ampak takole pa ne potegne... Jasna
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 7:48:04
|
|
|
|
india
|
Bravo,Ksenija in Zala, tako se dela. Sicer jaz neprespanih noči ne poznam, se vidi, da imam 6 mačkov,ki so obzirni do mene in drugih.Ja kakšna pa bi bila jaz sedaj,če 12 let ne bi spala? He he! Brvo ,mucka mala, pa kar tako naprej!:roza::rozica::miska:
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 9:11:34
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:bravo:pa tako naprej
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 13:11:48
|
|
|
|
sonček2*
|
Bravo Zala, je pa res pridna.
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 13:39:53
|
|
|
|
Annny
|
Bravo bravo:bravo::bravo::bravo::)
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 15:06:23
|
|
|
|
niki5
|
:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 18:44:02
|
|
|
|
filipinka
|
:bravo:Zala!:bravo: Naš Filip je skoraj tako priden!
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 4.12.2004 19:36:09
|
|
|
|
*
|
:zmeden::zmeden::zmeden: Kaj pa jaz delam narobe, da moj princ ne spi ponoči več kot 3 urce skupaj?:zaspan::zaspan::zaspan:
|
|
|
|
Če bi bilo vsako noč tako….. 5.12.2004 21:34:43
|
|
|
|
sandram
|
:bravo::bravo::bravo:Zala..Lepo, Ksenja,da si se malo javila. Midva pa spiva že teden dni od 22.45 pa neprekinjeno do 9 ali 10.ure zjutraj :sloncek:.Da bi ga le držalo...Kako čas beži,kajne,še malo pa bomo stari 4.mesece. Daj se javi kaj, LP, Sandra in Aljaž :angel::angel:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?