|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ČHT
24.4.2008 10:08:17   
vianne
Pozdravljene!

Včeraj sem bila na pregledu v Postojni pri Dr. A. Merlu in sicer v 15. tednu. Ker sem imela že enkrat SS me je poslal na odvzem krvi za ČHT oz. četverni hormonski test. Me je to zelo šokiralo saj sem imela rezultate NS dobre: 1,6 mm = 1:4208, za moja 30-ta leta. Ker so bili rezultati NS dobri se nisem odločila za DHT (dvojni).

Naj povem, da mi je najprej v 11. tednu sam opravil NS ki je bila 1,1 mm vendar ker sem bila na NS v porodnišnici že naročena sem se vseeno odločila da grem in mi ni žal. Čudno mi je to ker, po posvetu z njim ali naj po NS opravim še kakšne dodatne krvne preiskave je rekel, da ni potrebno.... no sedaj pa ta ČHT.
Ne vem... ne razumem zakaj tak postopek. A je imela že katera tak primer? Ker sedaj me skrbi kakšni bodo rezultati. Če je katera že bila na ČHT me zanima koliko časa se čaka na rezultate in ali jih pošljejo tudi domov.

Naj povem, da je bil na odvzemu krvi tisti fant zelo prijazen in me je malo potolažil, da če je bil rezultat NS dober, da nimam kaj skrbeti. No, sama se še danes ne morem otresti črnih misli.

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ČHT
24.4.2008 13:04:25   
kristinaj
ko sem v prvi user posted image  šla v postojno na ns, sem bila prepozna ker so mi datume zablodli in je bila edina šansa še ČHT. rezultata se ne spomnem, ampak se mi zdi da je bil nekje 1: 7400. jaz sem jih lani čakala enih 14 dni. v postojni so mi rekli, da jih pošljejo g in če je kaj narobe tudi domov. in me je kmalu infarkt, ko sem dobila kuverto ampak me je potem vsebina potolažila :=)).
meni je ns izmerila tudi moja g in je bila 1,2.

nimaš se kaj sekirat zato v nosečnosti uživaj do konca.......

srečno....

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?