Errai
|
Evo, jaz sem tista, ki je napisala, da se je mali pri 2,5 mesecih obračal iz hrbta na trebuh. Mogoče se kateri to zdi nemogoče, ampak našemu je pač uspelo. In ne vem, zakaj naj bi bilo to zaradi mojih neizživetih želja :zmeden2:. Saj ga nisem jaz silila v obračanje, daj no, kako pa naj bi jaz zahtevala od dvoinpolmesečnika, da se obrne. Pač je bil že takrat pripravljen na to. In ja, vem da je motorično zelo spreten in sem seveda ponosna nanj, ampak mi je čisto jasno, da bo pa na kakšnem drugem področju tudi zaostajal za vrstniki. Pa se zaradi tega ne mislim prav nič sekirati ali ga celo forsirati in od njega zahtevati nekaj, na kar še ni pripravljen. Ampak, če mu pa nekaj uspe, ga bom pač pohvalila, tudi tukaj na RR. Če gre to komu v nos, pa to ni moj problem. Če zdaj napišem, da se moj sedemmesečnik (ravno danes jih je dopolnil) že več kot 2 tedna postavlja na noge, pa ne tako da bi ga jaz vlekla pokonci, ampak se pač opre na kavč, blazino ali karkoli drugega, kar mu ustreza, me boš spet obtožila, da je to samo moja neizživeta želja? A po tvoje, naj ga tlačim v ležeči položaj, ker to, da je pri malo več kot 6 mesecih sam vstal ob opori, je pač nemogoče. In ja, jaz imam oh in sploh super otroka. Pa ne zato, ker se je pri 2,5 mesecih obračal ali ker že stoji, ampak ker je moj in ga imam neskončno rada. In čisto enako rada bi ga imela, če ne bi pri sedmih mesecih znal nič od tega in bi še vedno samo ležal. Tako kot ga bom imela rada tudi čez 30 let, pa če bo doktor znanosti, ali pa če bo končal samo osnovno šolo.
|