TaRe*
|
Tko sem jezna ,ko pes. Povejte mi,al sem jaz nora,al preveč zahtevna,al..... Pred mesecem in pol,sem kolebala,al naj zamenjam otroško sobo že zdaj,al drugo leto,al...potem pa smo se pogovarjali na šihtu in je ena sodelavka,ki se je ravnokar ločila pojamrala,da rabi pograd.V bistvu je na koncu ugotovila,da rabi da bi ji pravzaprav cela soba prišla prav,ker kot sem na koncu zvedela se bojo preselili v drugo stanovanje in otroci nimajo kje spat. Ker sem dobra duša,sem sklenila,da ji podarim celo sobo,za pograd pa,ki je star samo tri leta pa mi bo dala kakih 100 €,če bo oz.ko bo imela. Tako sem na vrat na nos šla naročit sobo.(ta njen problem mi je bil brca v rit,da sem se odločila končno,zakar sem ji celo hvaležna na nek način) Zdaj pa je seveda prišel čas,ko je treba sobo odpeljat.Ves ta čas mi je seveda govorila,da ni problema,da bo prevoz dobila,da je vse vredu,da komaj čaka....itd. Prejšnji teden sem ji povedala,da mora sobo odpeljat v pon.pop,al pa danes...midva sva si vzela dopust,da jo bo moj razmontiral,pomagal znost dol(smo v tretjem štuku),da potem prebeliva,ker jutri dop.pripeljejo novo sobo....v škatlah sicer ampak je treba imet prostor pripravlen....nje pa ni...kot bi se vgreznla v zemljo.Ne oglaša se mi na telefon...pa vem,da ga ima pri sebi,ker je v službi... Najraje bi jo znosila ven,poklicala komunalo pa da jo odpeljejo na smetišče...kaj naj naredim. Sory,ker sem zamorila,ampak z nečim se moram zamotit.... A rabi ktera sobo?samo dans nej jo pride iskat...