Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 11:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
...ja res je težko dočakan. Kajti, 6 mesecev je bila zelo dolga doba, včasih tudi predolga, brez njega....bilo je preveč osamljenih noči, težkih dni in kriznih trenutkov. Vmes je sicer prišel enkrat domov, a samo za kratek čas in je spet šel. Takat sm ga lahko samo za trenutek ukradla, ker ni bilo enga dne samo za naju...tko, da tokrat bo drugače. Moram priznati, da je bilo tole vse skupaj ena velika preizkušnja za naju in sva jo z veliko potrpljenja in nekaj krize vmes kr uspešno prebrodila...odločitev je pa ta, da na misijo ne gre več! Tko, da dragi moji....od danes naprej žažula ne bo več osamljena, pohotna nuna, ki je čepela ob večerih na RR in delala razvrat na Spolnosti ..no ne sam na Spolnosti..vsepovsod me je blo dost..tut pr naših puncah sm non stop pisala takšne in drugačne zgodbice in bedarije ....joj kaj bi jaz teh 6 mesecev brez RR...še dobr, da sm imela vas, ki ste me včas tok nasmejali, da je tut moj monitor bil popluvan zarad tega ...eni ste mi tko ratal všeč, da bi vas kr pojedla spet drugi ste pa smotani ...ampak vseeno..je blo kr luštno in bo kr težko sedaj nemislit na RR ....poleg prihoda mojga najdražjega, se bližajo tudi obveznosti tko, da časa za RR bo veelikoo manj. ....ampak...za tiste, ki vas to zanima....jaz še pridem...ne bom kr šla...tu in tam bom še napisala kakšno kosmato...sploh na Spolnosti No pa sm mal izlila svoje misli, ki me celo dopoldan tako žulijo, da je joj. Čist sm zmedena in celo prebavne motnje imam, zarad treme . Si lahko mislite kako to izgleda....počutm se kot bi me čakal moj 1. zmenek, občutek je neverjeten, čaka me definitivno nora noč in doživet dolgo pričakovan..........................................kaj drugega kot spanec v dvoje Zdej pa grem..še nekaj postorit, popoldan pa na letališče papaa .....sm mogla še tukaj mal zatežit, ker sem celo jutro kot natempirana bomba
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 12:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Žaži, ampak jaz še zdaj ne vem, kako je bilo s tistimi slikami, ki smo jih tako hvalile, ker so res krasne, prav take esteske, umetniške? Nisem več spremljala tiste teme potem prav dolgo, ampak dokler sem jo, se nisi nič več oglasila, samo album si zaklenila. Ali si kaj zamerila ali kaj?
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 12:13:26
|
|
|
|
Erdbeere
|
žaži zdej pa uživajta, kolikor bosta lahko, pa glej da vse nadoknadita...pa naj bo še kakšen rezultat
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 12:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
žaži, da ne bo tvoj preveč vesel, da ne bo takoj dol padlo
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 12:39:13
|
|
|
|
nejcko
|
Ej, punca, vsaka ti čast, meni be se scufalo 6 mesecv brez deca, čeprav bi ga včasih prav rada kam poslala za nedoločen čas . Uživajta 100 na uro, pa ne pozabi čisto na nas. Lepo se imejta
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 12:41:19
|
|
|
|
sky
|
Juuuppppiii!! Zdaj pa uživancija !!!
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 13:10:29
|
|
|
|
hrabra miška
|
Sem vesela zate. Sedaj pa uživajta.
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 14:19:50
|
|
|
|
Colt
|
Žažika, iz vsega srca ti, vama, vam privoščim tele srečne trenutke ki naj traaaaaajajo in traaaaaajajo
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 14:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Žaži, ampak jaz še zdaj ne vem, kako je bilo s tistimi slikami, ki smo jih tako hvalile, ker so res krasne, prav take esteske, umetniške? Nisem več spremljala tiste teme potem prav dolgo, ampak dokler sem jo, se nisi nič več oglasila, samo album si zaklenila. Ali si kaj zamerila ali kaj? Ma neee ..nism jezna pa tudi zamerila nč..zakaj le...sam nism hotla, da debata poteka potem še ne vem kako dolgo na temo o mojih fotkah. In sm jih raje zaklenila. Sej razumeš ne? ...drugač pa...ja zdej se počas uredim, jem in pokam prot Lj. Sicer sm zelo nervozna in raztrešena, ampak bo. Drgač pa ga bom presenetla z eno hot kiklco, ki se konča tik nad koleni. Kdor me pozna ve, da sm rada malo nagajiva grem...mogoče se kmalu oglasim in še kaj zanimivega napišem
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 17:15:45
|
|
|
|
Naja30
|
Nič ne piši več danes... samo lepo se imej! Men bi se scefral 6m bit brez njega! Svaka ti čast, ženska!
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 17:38:24
|
|
|
|
srki
|
Oh, žaži, končno. In vem, kako ti je bilo in kako ti je zdaj. Res sem vesela zate. Ne vem zakaj, saj te sploh ne poznam, mogoče zato, ker vem, kaj si doživljala in preživljala in kaj boš sedaj preživljala, ko bo doma, sploh danes . Me je pa kurja polt oblila, ko sem brala ta post. Glede zvijanja in črvičenja-pri meni je bilo to za vsak dopust, ko je prišel. Kot prvi zmenek, vsa sem bila gumasta, sramežljiva, raztrešena. Punca, uživajta na polno oz. uživajte, saj verjetno tudi Aljažek komaj čaka, da ponovno vidi očija.
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 17:42:31
|
|
|
|
cmokec
|
Superca. Polno užitkov v dvoje, danes, za vedno.
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 22:33:32
|
|
|
|
katjandraž
|
Evo, žaži, še tukaj: UŽIVAJTE!!!
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 23:36:23
|
|
|
|
Sandrin
|
vesela sem za vaju...naj bo ta noč plodna
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 1.9.2007 23:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Žažiiiii, ni te na fotkah Grem gledat filmček Vojaki
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 2.9.2007 13:10:13
|
|
|
|
srki
|
Žaži, si prišla k sebi ? Ah, jaz vedno dobim skomine in kurjo polt, ko to gledam (ko se vračajo domov).
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 3.9.2007 7:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah punce....... norooo za pop... Sm čist v ekstazi Srki..ne nism pršla k seb...bo trajalo par dni. Zdej ga mam v službi in komaj čakam, da pride domov...njamiiii
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 3.9.2007 10:31:12
|
|
|
|
srki
|
Ma daj, to pa tud ni fer, komaj domov pride, že gre. Mmmmm, ekstaza, pričakovanje. Verjetno ne bo cel dan v službi zdržal, bo moral verjetno kar prej domov .
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 3.9.2007 10:41:04
|
|
|
|
mojamura
|
ej...sicer sem res komaj danes prišla čekirat na RR....ampak svaka ti čast pol leta brez . Zdaj pa res vse nadoknadita, pa tak kot je že ena rekla, naj bo kakšen rezultat tudi
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 3.9.2007 13:05:41
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura leta brez . Ljudje smo prilagodljiva bitja in vse se da, če se hoče.
|
|
|
|
RE: ..in končno težko dočakan najin dan 3.9.2007 13:24:41
|
|
|
|
LuNa73
|
žaži, so šli kr mravljinci skozi mene, ko sem prebrala ta post. Partnerstvo je itak vedno na preizkušnji in vesela sem, da sta znala, kljub razdalji, uspešno rešiti krize in krizice. Moje mnenje je, da takšne življenjske preizkušnje, še samo pojačajo vezi med dvema (seveda če znata in sta pripravljena premagovati ovire). Nč, mejte se lepooooooo lepooooooo najlepše! Pa le vzami si čas in še pokomentiraj kakšno temo, predvsem na spolnosti, ker sem se dostikrat zelo nasmejala tvojim "izjavam".
|
|
|
| Stran: [1] |
ImeBeckieKatero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.Rebeca (
28%)
Erik (
33%)
Tom (
21%)
Miša (
18%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!