Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:09:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
Za kuhinjske pipe sicer ne vem, ampak če so cene vsaj približno primerljive s kopalniškimi... najcenejša kopalniška je cca. 15€.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:34:03
|
|
|
|
muco
|
15 eur ... za ta denar ne bo pipe, no morda kakšna plastična . Če hočeš kolkrtolk pipo morš dat vsaj 100 eur , lahko daš pa tud jurja .
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:44:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Za 15€ sem jaz kupila kovinsko (ne pa plastično) kopalniško pipo... in ji čisto nič ne manjka (ne po videzu, ne po funkcionalnosti).
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:46:56
|
|
|
|
Matkurja
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco 15 eur ... za ta denar ne bo pipe, no morda kakšna plastična . Če hočeš kolkrtolk pipo morš dat vsaj 100 eur , lahko daš pa tud jurja . Verjetno nisi prebral, da nuca pipo bolj kot ne samo za "okras".
< Sporočilo je popravil Matkurja -- 13.11.2011 16:47:25 >
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:47:40
|
|
|
|
muco
|
, prvi teden ji morda res še nič ne manjka .....
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:48:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pa tudi celo naslednje leto ji ni.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:52:15
|
|
|
|
muco
|
Kerensa, mislim da si ti kupila kotni ventil ...ta pa je res okrog 15 eur ... to je "pipa"ki se uporablja npr. za kotliček ali pralni stroj... Kuhinjska pipa pa je tista za 100 eur ...bol taslaba .
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:53:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
O, mater, no, Muco!... kljub samo OŠ izobrazbi pa menda ja ločim med ventilom in pipo, ki smo jo namontirali na umivalnik!
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:54:55
|
|
|
|
muco
|
na umivalnik se lahko namontira svašta !!!!
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:59:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
Potem pa to povej še prodajalcu v Bauhausu v LJ, ki mi je ta (po tvojem) ventil prodal kot pipo. Pa še proizvajalcu, ki je na embalažo napisal PIPA.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 16:59:26
|
|
|
|
Ribica **
|
A dej muco, ne bit prevec pameten, midva sva dala 95€ za Hansgrohe pipo za v kuhinjo, pa ni lih najbolj navadna in ni to neka žnj firma.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 17:16:25
|
|
|
|
minca_n
|
Tudi jaz sem kupila pipo za kuhinjo in tuš kabinov bauhausu, vsaka je bila manj kot 20 €, super delata že dve leti...
20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 17:50:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n Tudi jaz sem kupila pipo za kuhinjo in tuš kabinov bauhausu, vsaka je bila manj kot 20 €, super delata že dve leti... zelo enako. sicer ne za vkuhinjo, ampak imamo v kopalnici 3 pipe. (kad, umivalnik, bide) vsaka po 15-25 €... nič jim ne manjka. PIPO, muco, PIPO....ne VENTIL! alla : oz. : MEŠALNA BATERIJA
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 13.11.2011 17:53:35 >
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2011 18:02:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 18:12:03
|
|
|
|
Ploha
|
midva sva kupla pipo v merkator tehniki, tista izvlečna, okol 50 €...
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 18:53:09
|
|
|
|
aknela123
|
hm, predelali smo pipe... gremo zdaj na... hmmm... obešalnike za brisače. mi smo ga včeraj kupli.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 18:56:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jz bi eno o stojalih za susenje perila. moj je čist bogi. v zadnjih vzdihljajih. samo še moja čustvena navezanost mu ne pusti oditi.
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 19:43:45
|
|
|
|
betty.ford
|
miska, kupi tisto stojalo od vilede, katerega reklamirajo nonstop.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 19:48:37
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco 15 eur ... za ta denar ne bo pipe, no morda kakšna plastična . Če hočeš kolkrtolk pipo morš dat vsaj 100 eur , lahko daš pa tud jurja . olala to pa tudi ne bo držalo,ker sva pred pol leta midva za doma kupila v Merkurju armalovo pipo in dala za njo 70e pa ima 10 let garancije.Za na vikend nama je pa to preveč ker bo res bolj kot ne za okras in sva res imela neki v mislih za nekje 30 do maksimalno 40e in vidim da bova kar šla kukat v te trgovine če pravite da se jo da dobit za 20e
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 20:59:38
|
|
|
|
lilip
|
Sem šla gledat na račun: Pipa za v kuhinjo 28€, pipša za v kopalnico za umivalnik 25€, pipa za v bano 35€. Kupljene marca 2007, še vedno brezhibno delajo. Aja, kupljene so bile v Baumaxu.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 21:23:43
|
|
|
|
sončnica24
|
Seveda se da v Baumaxu al pa Obiju dobot poceni pipe in jim preverjeno čisto nič ne manjka in če dela 2 al pa 3 leta do tiste za 1000€, še dolgo ne bota prišla tud če jo vsaki dve leti menjata, bo verjetno tista že tudi zanič. Tako da če se ne rabi dosti kar idita se vama splača. Pa še če že debatirate o drugih stvareh, kolko stane to Viledino stojalo?
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 13.11.2011 21:42:20
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Seveda se da v Baumaxu al pa Obiju dobot poceni pipe in jim preverjeno čisto nič ne manjka in če dela 2 al pa 3 leta do tiste za 1000€, še dolgo ne bota prišla tud če jo vsaki dve leti menjata, bo verjetno tista že tudi zanič. Tako da če se ne rabi dosti kar idita se vama splača. Pa še če že debatirate o drugih stvareh, kolko stane to Viledino stojalo? glede na to, kok so že ''ne-znamkasta'' stojala draga, bi rekla de je tm okrog 60€... sam tbh meni se zdi tole viledino stojalo ful bolj nepraktično kot ''običajna'' stoječa stojala; pri viledinem maš polico ali pa je nimaš (in če sušiš zadeve na obešalnikih je to... precej neuporabno?), medtem ko pri običajnem daš lahko polico (po potrebi) tut na pol - in npr pol stojala maš za zadeve na obešalnikih, na pol pa še vedno običajno sušiš (uf sem zakompicirala... upam da me zastopi kdo ) pod ''običajno'' stoječe stojalo pa mislm tole: no, še uganla sem: http://trgovina.mercator.si/webapp/wcs/stores/servlet/tehnika/dom-in-ambient/shranjevanje--sortiranje--ciscenje/shranjevanje--sortiranje--ciscenje-10325--1/susilo-za-perilo-848559
< Sporočilo je popravil Felicita -- 13.11.2011 21:43:44 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 14.11.2011 7:42:43
|
|
|
|
Leela
|
jaz sem v obiju kupila poceni pipo za kuhinjo in kopalnico, ker mi je denarja zmanjkalo. In sem rekla, da ko bo denar jih bom zamenjala ampak so po 8 letih še čist perfektne in ne bodo menjane.
|
|
|
|
RE: ...zdaj nam manjka pa še samo pipa... 14.11.2011 8:36:02
|
|
|
|
ajataja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela jaz sem v obiju kupila poceni pipo za kuhinjo in kopalnico, ker mi je denarja zmanjkalo. In sem rekla, da ko bo denar jih bom zamenjala ampak so po 8 letih še čist perfektne in ne bodo menjane. to sem hotela slišat greva danes v nabavo in če tebe držijo pipe že 8 let pol bodo nas sigurno 16 let kolkr jih bomo uporabljali več kot dovolj.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?