|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ...vse te "nove besede"
16.1.2005 10:37:39   
SU
Zadnje čase hodiva z možekom, vsake toliko, po trgovinah s stvarmi za otročke. Doma pa imam seznam potrebščin, ki naj bi jih rabili za novorojenčka. In zdaj sem kar nekako zmedena, saj ne vem natanko kaj pomeni kakšen od vseh teh (zame dokaj novih) izrazov. Ne se smejat, saj za dosti stvari vem, ampak včasih me pa kaj res zmede...:ups: NPR. : kakšna je razlika med TETRA in MAKO majčkami (samo material??)? In kaj so MAKO majčke?? (tetra poznam)
V nekem seznamu je pisalo : PREVIJALNE plenice in TETRA plenice....:zmeden: In kaj naj bi bile "previjalne" plenice?? ("ala" Pampers?)
In še nekaj : na seznamu imam napisano : ...majčk-zavezovanje zadaj. In kaj je razliak med temi majčkami in plajški?? A ni "to-to"??
V glavnem, včasih res ne vem kaj naj kupim in kaj ne...všeč mi je pa itak VSE! :)- Saj, ko bo drugi otroček na poti (enkrat ;) ) bomo pa menda že vedeli...:)-:)- Hvala in LP, Saša (28t.)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ...vse te "nove besede"
16.1.2005 12:16:49   
Gina
Kupi tisto, kar se ti zdi praktično, malo vprašaj kakšne, ki že imajo otroke, malo prebrskaj te teme na RR od nazaj, pa bo. Tile seznami z mako in tetra majčkami so prastari. Naj bodo majčke mehke in prijazne na otip, pa so ok.
Otroka naj bi na začetku povil (sicer je to bedarija, če je s kolki vse ok) v pampersko, čez njo navadno zloženo plenico, da pa vse to drži skupaj, rabiš previjalno plenico, ki je take oblike kot črka H in ima trakce za zavezat.
Ene par dni nazaj je bila tema, kaj rabim....imaš sezname iz prakse...
Jaz ti majčk za zavezat zadaj ne priporočam, ker so mi štoraste. Ampak ene jih imajo pa rade. Vse pohvalijo bodije. Vse se strinjnajo, da morajo imeti pajacki spodaj netke, za odpenjat, da ti ni treba otroka čisto sleči, ko ga previješ, ampak samo odpneš pri riti. Vsekakor rabiš tudi nekaj majčk. Puloverji niso praktični, raje jopico.
pa pa

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ...vse te "nove besede"
16.1.2005 13:46:44   
nita
Živjo!

Vidim, da nimam samo jaz takih problemov. Počasa pa bom tudi jaz razvozlala te čudne herioglife.

Tako ti povem, majčka je najboljš, da je bombažna. Če še nisi kaj dosti nakupovala, ti priporočam za prve mesece (iz izkušenj drugih, da ne bo pomote ;) ), da si namesto majčk, ki se vežejo zadaj (to so plajški), raje kupiš bodi-plajšek (to je to, kar je napisala Gina - bodi, ki se čisto razpne in ga ni treba oblačit čez glavo, za kar naj bi se tudi v začetku uporabljali plajški). Men se zdijo zelo praktični!

Previjalne plenice sem dobila za vsak slučaj, če jih bomo poterebovali. Z njo v bistvu pritrdiš tetra prenico, ko povijaš zaradi kolkov. In to niso Pamperske!

Upam, da sem kaj pomagala.

L.P. Anita (37t) :rozica:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ...vse te "nove besede"
16.1.2005 13:49:00   
dory
Pri nas nismo imeli niti ene tetra,niti ene mako majcke...imamo kar nekaj tetra plenic,ostalo je pampers...

Skratka najbolj prakticni,vsaj za nas so bodyji...svetujem ti,da ne kupujes prevec,saj bos iz izkusenj videla,kaj ti dejansko prav pride...jaz sem nakupila vsega toliko,da nazadnje pol ni nosil...pa cim manj komplicirat pa je :)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ...vse te "nove besede"
16.1.2005 14:23:41   
Jančika_
Body, body in še enkrat body!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ...vse te "nove besede"
16.1.2005 16:23:35   
NENAJANI
SU. te čist razumem, jaz za pol stvari ne vem kaj so. Sicer imam še pol nosečnosti pred seboj, bom že skapirala. Če ne so pa tu punce, ki grooooozzznnnnoooo rade pomagajo. :bravo::bravo::bravo:
Dekleta - hvala vsem!!!!!!:rozica::rozica::bravo::bravo::rozica::rozica::bravo::bravo:
Nena

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ...vse te "nove besede"
16.1.2005 16:53:34   
janjja
Moje priporočilo, ne delaj si skrbi z majčkami, kupi bodije in vse skrbi bodo rešene, na začetku so boljši takšni na zavezovanje ker se jih ne vleče preko glave. So zakon, prej ko slej boš ugotovila.:bravo:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ...vse te "nove besede"
16.1.2005 17:33:12   
SU
Ja, se mi je zdelo, da potem največ odneseš iz izkušenj! Samo malce te pa le panika zagrabi, ko vidiš vse te sezname, pa vse te reči v trgovinah :ups: Sva pa malce po tem, ko sem začela to temo na RR, dobila obisk in nama je kolegica prinesla en ogrooomen kup cotk!! :bravo: Pa še jih dobiva, tako da ne bova menda nič več kupovala!! Vsaj za začetek ne! Potem se bomo pa že navadili, menda, eden na drugega in bomo že točno vedeli kaj kupiti in kaj ne! Res pa je, da mi ob takih "paničnih" dnevih resnično pomaga tale RR!!! :) LP, Saša (28t)

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?