|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ...ne rata!
18.8.2006 16:21:28   
Anonimen
jah nama pa ne rata in ne rata! Že od decembra "na polno" pa še kar ne rata! Kaj bi se mogla kej zasekirat?? Sej ne vem, bi bilo bolš, da se ne sekiram in ne planiram in ne gledam plodnih dnevov in ne sanjarim in in in! Al naj dam noge v luft? user posted image   ali kaj naj še naredim? bom kar znorela!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ...ne rata!
18.8.2006 16:23:35   
Anonimen
A speti noge u luft user posted image

anc,saj bo verjemi da bo,ko bo čas.Sicer pa ne štej teh plodnih dnevov,ampak spolni odnos naj bo na 2 dni.
In ne se sekirat.
Sicer ene pijejo nek čaj,ki pa ne vem kako se mu reče.Ti bodo že same povedale
Si šla k G??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2006 16:28:11   
buča
eh,midva na polno že ene 20 mesecev,pa nič.Dvakrat sem z lahkoto zanosila,kvaj zdej to?Kr ne gre,pa mam sluz,da b jo uhka nevemkam potegnilauser posted image ,pa zbada me,pa use,pa moj ga globok not da,pa od uzadi,pa od uspredi,pa noge u luft,pa pod medenico povštruser posted image ...pa nč od nč od nčččč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2006 16:29:15   
Anonimen
ne nisem šla h G! Raje ne grem in bom pustila da rata! ja to za noge sem pa glih brala in se nasmejala, tako da sem predlagala sama sebi!!
Na 2 dni? Midva sva kakšna 2 meseca na 2 dni, pol sva vsak dan, pol en teden nisva pa samo v plodnih dneh, pa..pa..
Ma bo (očitno) enkrat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2006 16:31:18   
Anonimen
Na 2 dni naj bo spolni odnos.
ne računaj plodne dneve,poslušaj me user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2006 16:34:22   
Anonimen
ok pettyy, poslušam, ta teden mam M, drug teden pa hopa, po tvoje, na 2 dni! pa da vidmo! a misliš da bi mogla v škornih če bi rada fanta??? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2006 16:43:12   
Anonimen
Tako ne potrebuješ računati plodne dneve,saj jih z spolnimi odnosi na 2 dni ne zgrešiš,saj semenčica preživijo v telesu od 3-5 dni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2006 16:59:06   
Anonimen
a misliš da bi mogla v škornih če bi rada fanta???

ja, moj user posted image  bo moral met pa kiklco oblečeno, kr hočm user posted image !!! user posted image

a mislš da bo ratala user posted image ??? user posted image  

user posted image     user posted image    user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil biba12 -- 18.8.2006 17:00:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2006 17:02:53   
Anonimen
Hmm,fantek rata pred ovulacijo ,če se ne motim,ker so moški spermiji hitrejši od ženskih.
če bi pa hotela punčko bi pa morala vedeti natančno kdaj imaš ovulacijo in če delaš nauser posted image ko je ovulacijo potem bo punčka
nekako takole ,nisem si ravno vsega zapomnilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2006 17:12:18   
Anonimen
Ravno obratno user posted image

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=87052&t=86980

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?