Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 19.5.2007 11:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje je bla tisto menstruacije,le,da je bila mal prehitra.Vseeno pa upam,da je vgnezditvena in da si srečka nosečka.Vse dobro ti želim...
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 19.5.2007 11:11:59
|
|
|
|
/dudica/
|
hvala. amapk zanima me čemu sedaj ta rjavkast flekec na papirju ? ni mal prehitro za vgnezditveno ? zadnje čase mi je kr nekaj slabo čez dan
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 19.5.2007 17:12:43
|
|
|
|
blanč
|
Včasih se to pojavi pri ovulaciji, za vgnezditveno je pa mal prekmalu.
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 19.5.2007 17:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim da je to izcedek pri ovulaciji. Nekatere ga imajo. Za vgnezditveno je pa res prekmalu.
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 19.5.2007 22:14:32
|
|
|
|
/dudica/
|
ampak do sedaš se še mi to ni nikoli zgodilo. le občasno kak bel izcedek. tokrat pa je takšne rjavkaste barve
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 19.5.2007 22:23:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah jaz nisem nikoli imela nikakršnih izcedkov, zamujanj M....dokler nismo začeli delat na . Od takrat se mi pa marsikaj dogaja, oz. jaz več opazim.
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 19.5.2007 23:04:25
|
|
|
|
amaya
|
ja res je tako kot ti je napisala Karin
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 20.5.2007 11:43:14
|
|
|
|
/dudica/
|
Midva že soraj pol leta delava na , pa nič , tako,da sem skor že obupala. ampak ovulacijo sem imela okrog 9.5.07 (no vsaj mislim da je bila takrat - tak bel izcedek,pa fulll dosti ga je bilo in trebuh me je bolel). in na podlagi tega sem pol sklepala,a bi lahko bila to vgnezditvena.
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 20.5.2007 22:46:55
|
|
|
|
kitka1
|
Dudica, ugnezditvena krvavitev naj bi bila okrog 10. dneva. Ta krvavitev se mi zdi bližje ovulacijski. To se zgodi kar pogosto - običajno traja en dan in ni močna (tako, kot si ti napisala - rjavkast madež). Glede na to, da je bil test negativen, je zelo malo možnosti, da bi bila noseča. Drugače pa s tabo ni nič narobe :) Enim se pač dogaja malo več kot drugim. Posledično je to lahko tudi zaradi psihičnega pritiska: če si zelo zelo želiš otročka, se ti dozdeva marsikaj, pa tudi telo lahko malo odreagira... Predlagam, da si zapisuješ vse, kar opaziš: od sluzi, krvavitev, bolečin v prsih in predelu jajčnikov... In na pregledu pri ginekologu imej to s seboj, da bo bolj jasna slika.
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 21.5.2007 8:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi na tvojem mestu počakala na zamudo M.
|
|
|
|
RE: .....in kaj je sedaj narobe ? MI LAHKO KD... 21.5.2007 12:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vgnezditveno je prehitro. Ovulacija pa ni gost bel madež, ampak popolnoma prozoren vlečljiv sluzast izcedek. Tako zgleda kot smrkelj iz nosa kadar smo prehlajeni, s tem da je čisto prozoren. Kar ti opisuješ pa je navaden beli tok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
NakupovanjepatkapatatkaKo najdeš najlepšo stvar za svojega otrokagledaš ceno (
57%)
kupiš brez nadaljnjega (
43%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!