Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
"tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 11:00:45
|
|
|
|
*missy*
|
Prosim, če mi čimbolj pomagate z idejami za darilo za 49. rojstni dan - in sicer za mamo mojega fanta! Ker sva skupaj že skoraj 6 let, sem ji podarila že kar nekaj stvari ob različnih priložnostih, zato mi počasi zmanjkuje idej - podarila sem ji že:vazico,lončnice, masažo, pedikuro, zelo dober kemik(komplet),...+nekatere manjše drobnarije.... Res nimam več idej, lahko pa povem, da je ženska, ki uživa v kuhinji in odlično kuha. Nima pa nobenega posebnega hobija! Rada bi ji kupila kaj uporabnega in primernega, tudi zato ker se (vsaj do sedaj) odlično razumeva!! ŽE V NAPREJ HVALA ZA IDEJE!! lep pozdrav od *missy*
|
|
|
|
RE: "tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 11:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tvojo ne vem, bi pa svoji komot kupila Red bull. sokovnik, pulover, grill (z ribami ), kafe mašino, pelji jo v kino,gledališče, vnučka
|
|
|
|
RE: "tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 11:07:40
|
|
|
|
muki1
|
Kuharska knjiga Kakšen pripomoček za kuhinjo Lepe brisače Šal, ti ki se zdaj nosijo, maš miljon različnih Denarnica
|
|
RE: "tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 11:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
hmm..če ji je kuha v veselje bi ji lahko kej v zvezi s tem..recimo kako uno mini kuharico - npr sredozemska kuhinja..pol pa še kako košarico nabavš pa ene par začimb značilnih za to kuhinjo, kak predpasnik, rokavico al pa kuhovnco, lepo daš zaranžirat pa je :)
|
|
|
|
RE: "tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 11:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dve ideji: Pred kakim tednom so imeli v Sparu v akciji en kovček, v katerem so bili trije različni noži za sir in steklen pladenj, vse skupaj pa na lesenem nosilcu. Vse zelo lepo izdelano in elegantno in za okoli 2500 SIT. Pravkar imajo v Merkatorju zelo lep jedilni servis za 6 oseb (so tudi desertne vilice) za okoli 6 jurjev.
|
|
|
|
RE: "tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 13:13:23
|
|
|
|
tanikaa
|
meni se zdi ful dobra ideja kino, gledališče...potem bi jo peljala na skromno večerjo. v glavnem s tem bi ji dala vedeti, da sem rada z njo in da jo imam rada. in da mi ni škoda časa, ki ga preživim z njo.
|
|
|
|
RE: "tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 13:31:08
|
|
|
|
gsus
|
Če rada kuha, eno kilo bočnika za župo, pa enosmerno karto do Timbuktuja!
|
|
|
|
RE: "tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 13:36:46
|
|
|
|
arielca
|
Jaz sem ji kupila model za potico (keramika); se mi zdi lepo in uporabno. Letos je pa dobila nov komplet skodelic za kavo. Sicer imam pa jaz tut vedno težave z izbiro darila!
|
|
|
|
RE: "tašča"- ROJSTNI DAN??? 24.11.2005 21:22:54
|
|
|
|
urška
|
gsus
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?