Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
"prenos" zavrnjene vloge za vrtec 2.9.2010 21:07:19
|
|
|
|
beba1912
|
Pozdravljene! Zanima me, ali katera ve, če pri točkovanju za sprejem v vrtec upoštevajo, da si v eni občini dobil zavrnjeno vlogo? Vem, da je čudno zastavljeno vprašanje, naj razložim situacijo: Sama sem prijavljena še doma, živim pa pri fantu (prijavljeno začasno bivališče), ki živi v drugi občini. Hčerko sva prijavila na njegovem naslovu ravno zaradi vrtca. Itak sem vedela, da bomo dobili zavrnjeno, ker je v našem vrtcu dolga čakalna vrsta, poleg tega mala sedaj ob vpisu ni še stara 11 mesecev. Vlogo sem dala ravno zaradi tega, da bi se za naslednje leto štele točke, ker smo na čakalni listi. Torej, problem je v tem, da se bomo čez zimo preselili v tretjo občino. Takrat ko sem dajala vlogo za vrtec, selitve še niti planirali nismo, če bi jo, bi se na ta bodoči naslov že prej prijavili, da bi dobili več točk. Spomladi bom torej dala novo vlogo v nov vrtec v novi občini Ali je torej možno, da nam v tem novem vrtcu upoštevajo, da smo bili prej na čakalni listi drugje ali gre to potem spet vse od začetka, točkovanje in to?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?