anika87
|
Joj Kati, hudo, ne... no, pa ste preživeli, tako bomo tudi mi, če ga bom res v najslabšem primeru morala pustit samega... Kar se tiče atija, on bo ful težko dobil fraj, drugač pa ga tudi v "hudih" situacijah on ne more pomirit... Ja, vem da je normalno, da je tako navezan name, samo napisala sem to še posebej zaradi tega, ker, saj vem, da so vsi, samo eni so še malo bolj navezani na mamice, katerih so očki malo manj zraven... Če je hudo, tudi ati ne pomaga pri nas... Da ni redka situacija tudi verjamem. Saj ne, da sem mislila, da mi ne bomo zboleli, ampak močno sem upala na vsaj kaka 2 tedna zdravega uvajanja... Pelin - a obstajajo kakšna pravila, ki mi še niso znana..., da ti delodajalec "mora" dat za uvajanje dopust? Malo me obsojaš - jaz vsekakor želim biti bolj z otrokom, kot v službi, ampak plavega pa ne morem vžgati, ne... Saj še nisem vprašala za dopust, ker sem se prvo obrnila na vas za kak nasvet, ne vem, če mi pripada še kak dan bolniške za to... če mi ne, bi seveda prosila za dopust, ampak če mi ga šefica ne bo dala in se bom potem le nakako dokopala kakšnega dne bolniške, bi me znala prit obiskat kontrola, katero imamo zdaj na novo pri nas (letos so enega zaposlili in skoraj vsak drug jo dobi). Službe pa tudi ne morem pustit kar tako, če zaradi uvajanja ne bom dobila dopusta... Seveda, če bi si lahko to privoščila, zakaj pa ne, ampak službe ne ležijo na cesti... Sem pa tudi jaz včasih mislila, da bojo v službi težko brez mene in sem se sekirala, samo zdaj se že en čas več ne, izkoristim kar se le da, nimam slabe vesti, ko grem na bolniško za otroka... Otrok mi je na prvem mestu!
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|