Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "poletna" prevleka za avtosedež 28.6.2006 10:06:42
|
|
|
|
Rožica I
|
Jaz pri daljših vožnjah uporabljam kot podlogo bombažne pleničke (tudi v predelu glave), ki se hitro sušijo in jih je tudi potrebno na vsaki "postojanki" zamenjat. Moj se tudi izredno poti, zato ga preoblačim nonstop. S prevleko nimam izkušenj, menim pa, da bi tudi v takem primeru bilo dosti potenja, le morda malce večja zaščita za sedež kot s pleničkami. Toliko z moje strani- napiši pa izkušnje, če boš nabavila prevleko. LP vsem, Rožica
|
|
|
|
RE: "poletna" prevleka za avtosedež 28.6.2006 10:15:54
|
|
|
|
pravljica
|
tudi sama razmišljam o nabavi pa malo dvomim, da bi kaj pomagalo v tej smeri, kot bi rada...se bojim, da je to bolj zaščita za sam sedež (ki je tako tudi vedno moker), kot da bi bilo malemu zato kaj manj vroče oz. da bi se kaj manj potil naj katera z izkušnjami pove, ker res ne gre za majhen denar
|
|
RE: "poletna" prevleka za avtosedež 28.6.2006 10:41:16
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz jo imam že drugo leto in zelo pomaga.....tko da reskirajte tistih 7 jurčkov in jo kupite, ker odkar jo Danaja ima je tudi pridna v avtosedežu, ker prej je bila nemogoča, kar pa tudi zastopim, ker je bila čist mokra po hrbtu pa ni blo nč važn al smo imeli klimo pržgano al ne....... meni je vredna tega denarja......
|
|
RE: "poletna" prevleka za avtosedež 28.6.2006 12:18:37
|
|
|
|
BarbaraE
|
A katera ve, ali imajo to prevleko tudi za chicco avtosedeže? Hvala in lep dan še naprej, Barbara
|
|
|
|
RE: "poletna" prevleka za avtosedež 28.6.2006 12:28:00
|
|
|
|
tralala
|
Mi imamo prevleko Maxi Cosi in sem tudi dolgo oklevala, preden sem jo kupila. Otrok še vedno švica, razlika je v tem, da je boljši občutek sedeti (in zaspati) na bombažu, kot pa na sintetiki-plastiki. Za enkrat mi ni žal nakupa, imamo jo pa zelo kratek čas, tako da več kot to ne znam napisati.
|
|
|
|
RE: "poletna" prevleka za avtosedež 28.6.2006 13:26:11
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE A katera ve, ali imajo to prevleko tudi za chicco avtosedeže? Hvala in lep dan še naprej, Barbara Jaz vem, da obstaja, ne vem pa če jo imajo pri nas. V Italiji se jo sigurno da dobit. Jaz grem drugo soboto in jo bom sigurno nabavila (za Chiccota). Lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?