Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 3.12.2006 18:42:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo doma ovce in imamo dve ovčji koži (majhni ovčki).Ne vem,če bi ti odgovarjala barva,ker ena je črna,ena pa črno-bela.Če te zanima mi piši na ZS.Nismo daleč od Radovljice.
|
|
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 3.12.2006 20:31:01
|
|
|
|
mojčca
|
Ovčke prodajajo v Seničnem oz. v vasi Novaki (dober kilometer iz Golnika). Mi smo jo kupili tam in smo zadovoljni. Če te zanima kaj več, pa kar vprašaj.
|
|
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 3.12.2006 20:52:02
|
|
|
|
cmokec
|
Tudi mi smo ovčko kupili pri teh v Seničnem. Tam sem pustila 3 avtosedeže in so mi prevlećo s koće naredli po meri v dveh dneh. Dala sem pa za vse skupaj 5.000 SIT. Se zelo zadovoljna, tako, da sem tam kupila tudi celo ovčko za v voziček.
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 6.12.2006 0:06:18
|
|
|
|
andrejaz
|
Hruška - nabavi si raje zimsko vrečo za tvojega quinnyja. Imajo pa ovčke tudi v spletni trgovini Sonček - če jo imajo v trgovini na Bledu pa ne vem.
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 6.12.2006 7:41:13
|
|
|
|
viv_
|
Če si iz Radovljice, potem ti je najbližje na Sp. Lipnici. Če greš gor na Lancovo, se pelješ mimo doma, potem je pa čez ene 500 m na desni strani krznarstvo. Je tabla ob cesti. Tam imajo tudi...
|
|
RE: "ovčka" - gorenjski konec 6.12.2006 18:07:35
|
|
|
|
TVN
|
Imam quinny comforta in zimsko vrečo, ampak bi vseeno rada kupila tudi ovčko za v voziček. A mi lahko katera da podatke o teh iz Seničnega - ime, telefon... Koliko pa pride taka ovčka za voziček? Hvala za pomoč.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Zdrava prehrana.
пеперутка16
Se prehranjujete zdravo?