karmen83
|
Sem pozabila napisati, da nam lumpijeve niso nikoli prepustile, pamperske pa že tolikokrat, da ne štejem več... Toliko o pampers kvaliteti... Imamo pa nemške (premium care in simply dry). Tudi hoferjeve smo že imeli, so bile ok, ampak izgleda, da naša pupa res veliko lula, ker so tudi hoferjeve kdaj premočile. Najbolj od vseh sem bila zadovoljna z babylove, lumpi in sparky plenicami (za ponoči), čez dan pa so bile ok tudi hoferjeve, mullerjeve pa ji dolgo časa niso sedle (prepuščale), ko pa je malo zrasla (4+, 5), pa so bile ok. Se mi zdi, da sem preizkusila skoraj vse možne plenice, ampak mi je do zdaj že polovica šla iz glave... (spomnim se še naslednjih: fixies ok, a drage; lidlove - alergija; leclercove - trde, za silo ok, a mi niso bile preveč všeč; huggies - prepuščale (ne tako kot druge pri nogicah in pasu, ampak direktno skozi plenico, plus gel šel ven pri vsaki plenici, mogoče sem naletela na slabo serijo, ampak je bila katastrofa od katastrofe); poljske pamperske pa tako boljše, da ne pišem (kakec šel ven do vratu, slabo vpojne in še neuporabljene smrdele ko ; aha, še mullerjeve ekološke smo sprobali, pa so se mi zdele take nevpojne (še posebej pri kakcu, je šel še po celem hrbtu) in plastične, da sem jih kar nekaj paketov raje šenkala naprej kot da bi doživela živčni zlom). Je pa res, da je odvisno od otroka do otroka, pri enem bo vsaka plenica ok, pri drugem pa bo potrebnega kar nekaj preizkušanja, preden se najde prava plenica, problem pa je tudi, ker ko otrok malo zraste, do takrat najboljša plenica naenkrat postane "zanič" in ne zdrži več, pa je spet treba iskati in preizkušati...
< Sporočilo je popravil karmen83 -- 10.1.2011 13:00:05 >