Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "euro priključek" in kamp Straš... 15.7.2009 14:27:37
|
|
|
|
solinar
|
Cena tega priključka in kje se ga da kupiti tudi mene zanima... Kar se pa tiče žara na oglje, pa načeloma nikjer ne dovolijo uporabo takšnega žara.Določeni kampi pa imajo na določenih točkah urejeno, da tam kuriš z ogljem.
|
|
RE: "euro priključek" in kamp Straš... 15.7.2009 15:07:03
|
|
|
|
albert1
|
Mislim da sva priključek kupila lani v Merkurju, al pa v eni taki trgovini. Sploh ni tak strošek. Zgleda pa kot en razdelilec. Je pa strašno fajn če ga imaš, ker se lahko zgodi, da prideš v Dalmaciji nekam bogu za hrbet, zahtevajo evropriklop, kupit ga pa nimaš kje. Js morem sam pazit, da ga ne pozabimo doma. LP P.
|
|
|
|
RE: "euro priključek" in kamp Straš... 15.7.2009 17:33:52
|
|
|
|
brkn83
|
tak priključek tudi prodajajo na receptici kampa straško. Žar na oglje pa zagotovo ne smeš imeti.
|
|
RE: "euro priključek" in kamp Straš... 16.7.2009 8:32:46
|
|
|
|
suzolinka
|
Cena priključka je 50 kn. samo ga moraš potem še sam zvezat, ker ti dajo res samo priključek. Pomeni, da moraš iz svojega kabla dati našega dol in "zvezati" euro priključek gor. V kampu nisem videla nikogar, ki bi imel žar. tudi ni dovoljeno in glede pravil so baje v Straškem zelo ostri. Mi in večina drugih smo imeli tiso pica ponev na elektriko in se je odlično obnesla Spečeš vse živo notri...
|
|
|
|
RE: "euro priključek" in kamp Straš... 16.7.2009 14:43:29
|
|
|
|
alamar
|
Tale EURO priključek boste zelo težko dobili v tehničnih trgovinah pri nas. Če pa že, je najbrž zanič kitajska roba, ki jo prodajajo v mnogih CRO kampih. Najboljša varianta ti je, da greš k elektrčarju, ki ti ga naredi za mali denar (jaz sem plačal 8 EUR) in ti ga tudi stestira z obremenitvijo. Jaz se ne bi igral s temi cenenimi kitajskimi zadevami. Elektrika je le nevarna. In če imaš recimo električni kuhalnik plus mini hladilnik, plus par ostalih naprav (luč, radio...) lahko ob hkratni uporabi zelo narastejo W, zato je pametno investirat v podaljšek, ki ima debelejši kabel in kakovostne razdelilce.
< Sporočilo je popravil alamar -- 16.7.2009 14:44:54 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?