ronja
|
Jaz mam že normalna oblačila iz 2. roke, hehe, nosečniška pa sploh . V prejšnji nosečnosti sem si po ukazu moje mame, ki je zadevo tudi financirala , kupila: - eno nosečniško obleko, ki sem jo potem imela vedno za ven - eno pliš jopico s kapuco - ene nosečniške kavbojke - tanke, ker sem pač rabila to spomladi oz. poleti (rojena je julija) - 2 spodnje hlače, ker nisem imela dovolj nizkih, da bi jih lahko preprala... Sicer pa sem lahko prišla zelo poceni skoz, saj sem bila visoko noseča poleti in sem bila lahko doma lepo v kaki večji T majci in spodnjih hlačah (na veliko veselje mojega dragega ), za ven sem imela pa tisto oblekco in kavbojke, pa pač kako majco čez, več nisem rabila. Pa ene overall kabvojke sem imela že od prej, stare že 10 let, ampak so mi super prišle v . V tej nosečnosti sem dobila iz druge roke: - ene nosečniške kavbokje - tople, ki jih imam zdaj vedno za ven - par nosečniških spodnjih hlač, čeprav so mi vseeno bolj všeč tiste navadne nizke boksarce. Kupila pa sem si še - v bistvu mi je spet kupila mami : - dva spodnja dela nosečniških trenirk, ker se tokrat nisem mogla zvlečt skoz z nenosečniškimi z nizkim pasom, ker so čisto tanke in me je zeblo ko cucka zadnja 2 meseca... No, zdaj to imam in je udobno in sem vsa zadovoljna, ker me končno ne zebe več... - dvoje spodnje hlače, ker jih je par razpadlo vmes... - dve moški spodnji majci, da jih lahko imam spodaj - so pa velikosti, ki jo bo lahko potem nosil lubi Za puloverje ni problem, ker se itak raztegnejo, tako da to imam kar vse od prej, majce si pa od lubija sposodim.
|