|
RE: "Stilistke", rabim pomoc... 16.5.2007 9:06:02
|
|
|
|
Magi*
|
ojej, ti imaš pa res problem. nikoli nisem plansko nakupovala, sem si sproti dopolnjevala kolekcijo. 1. glede čevljev: če imaš dinamično delo, potem verjetno ne bo dosti časa za preobuvanje, zato si kupi takšne, v katerih boš lahko cel dan vihrala okoli. katere znamke? kaj pa vem? meni so fru.it čevlji zelo udobni, niso pa poceni. lahko pa imaš tudi kake bolj športne, ala geox, nekateri modeli se podajo tudi k poslovnim hlačam. skratka usnjeni in z ne previsoko peto. 2. glede obleke: kupi en ali dva hlačna kostima, katerih jaknice lahko kombiniraš tudi z ostalimi hlačami oziroma krili. pa kaki 2 krili in si zmagala. za zgoraj kako bluzico in nekaj majčk. vse to najdeš v Emporiumu (Penny Black, Marrela, Mura, iBlues - so vse mal dražje firme, sam za osnovne kose se splača mal več dat, pa če ujagaš še kake razpordaje, si zmagala), pa v Zari, kostime, celo zelo lepe in čisto kvalitetne v H&Mu. na tvojem mestu bi za začetek nakupila par osnovnih kosov, ne bi niti slučajno kupovala kakih modnih zadev ala tunike in pajkice, ker jih boš zelo težko skup skombinirala. pa tudi v poslovnem svetu se dosti bolje počutiš, če nisi ravno napravljen kot za na ulico. seveda to ne pomeni, da imaš stara mama kostim, pa še kako ruto čez. zategnjenosti tudi jaz ne maram. torej 2 hlačna kostima - simple, ampak mladostna, ne zategnjena, ki omogočata čudo kombinacij. majčke so lahko tudi s potiski ali našitki, bolj mladostne. krila prešita, s potiski, plastena, asimetrična - bolj mladostna. in ene ali dvoje hude čevlje. na to kolekcijo si boš zlahka potem dokupovala postopoma.
|