Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "STOLČEK" ZA KOPALNO KAD 24.3.2009 18:37:12
|
|
|
|
Najaa
|
Mi imamo fliperja in nam je zelo prav prišel. Otrok notri sedi in ti ga ni treba ves čas držat. Pa še všeč ji je bilo, da je bolj svobodna.
|
|
|
|
RE: "STOLČEK" ZA KOPALNO KAD 24.3.2009 18:58:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Tega bombažki jaz ne bi kupila, po mojem mnenju ima preveč vsega za v banjo, kar je idealno za nabiranje vodnega kamna in druge umazanije. Na plastiko se vse "lepi". Kupi čim bolj enostavnega, najcenejšega dobiš v Leclercu. Drugače so ti stolčki res super Pa raje navadne vodne igračke zraven (posodice, iz pene), ki jih po potrebi pereš v pomivalcu in redno menjavaš.
|
|
RE: "STOLČEK" ZA KOPALNO KAD 24.3.2009 19:15:20
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Tudi mi smo kupili za naša dva stolčke, podobne fliperju, le da je cenejši. Kupili smo jih pa tudi v Leclercu. So super in poceni, veliko cenejši kot fliper. Mala dva zelo uživata v njih. Sta oba istočasno v kadi, sedita tako, da se lahko gledata in zganjata cel cirkus v banji...cela kopalnica je mokra in mamica in očka tudi. . Jaz zelo priporočam.
|
|
|
|
RE: "STOLČEK" ZA KOPALNO KAD 24.3.2009 19:19:40
|
|
|
|
Dudica1
|
mi imamo takega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689 in je sigurno boljše kot tist od bombažkov...je preveč vsega gor... smo ga pa zelo rabili in mali je bil notr ful zadovoljen pa držat ti ga ni treba...
|
|
|
|
RE: "STOLČEK" ZA KOPALNO KAD 25.3.2009 19:47:34
|
|
|
|
Ana08
|
Ti stolčki so odlična stvar in zelo uporabni. Otroka ti ni treba držat, ne trpi križ, pa še bolj uživa v vodi, ker ni omejen. Priporočam ti, da kupiš najbolj enostavnega, ki ga dobiš, tako da brez problema otroček doseže igračke v vodi, čofota...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?