Anonimen
|
ja, jz sem bila tudi 14 dni pred PDP že 3 cm odprta, pa potožila sem o zelenkastem izcedku..Dva ginekologa sta glave skupi vtaknila, nakar je prišla še ena tretja ginekologinja, so tuhtali, gledali v monitor....in so rekli: "Gospa, kar v porodno".....AAAA, kaj, prosim?! A lahko pridem jutri nazaj, ...ker bi šla danes na razprodaje..."Gospa, v porodno, smo rekli. Danes greste rodit!" A kar?! Pa danes?! A kar tako?! Sej sem še 14 pred PDP...nimam popadkov...?!...No, pa sem šla, direktno v porodno. Porod je bil induciran, ker je bilo vse "zrelo", plodovnica zelenkasta, otrokov pulz se je že malo umirjal, malo se jim ni zdelo OK, da še nimam nobenih popadkov, glede na to, da je bilo vse tako zrelo, tako da bi verjetno itak rodila še isti dan. Zdej, če nisi danes že šla rodit; če se otroku dobro godi v maternici (da ima OK utripe in gibe) bi jaz na tvojem mestu še malo počakala. Jz osebno, sem bila zaradi induciranega poroda "prikrajšana" za prave popadke, sploh ne vem kako se porod zares začne. Po drugi strani sem pa zaradi sproženega poroda (+EA) tako super brez bolečin rodila, da bi takoj šla še enkrat rodit na tak način. Želim ti lep in hiter porod, pa kakorkoli že bo! Poročaj!
|