SreckaNosecka
|
Lep pozdrav vsem skupaj, moram nekomu napisati to kar cutim in to kar me mori, upam da me bo katera razumela in mi znala kaj povedati na ta moj t.i. "problem". Porocena sem dobro leto, partnerja ljubim na vso moc, v njemu imam in vidim prijatelja, ljubimca, moza, oceta, mamo...pomeni mi vse na tem svetu, prav tako tudi jaz njemu. Rezultat najine ljubezni je tudi moja in oba ze komaj cakava dan, ko bo najin prisel na ta Svet. Naj preidem k stvari; v soboto se lepo odpraviva v posteljo spat, nekje okoli 23h je bilo. Jaz sem bila kar precej zmatrana, tako da sem takoj zaspala, on se je pa premetaval, ker pac ni mogel zaspati... Nakar me zbudi in me prosi naj se pogovarjam z njim, da bo tako lazje zaspal, a jaz ga napotim v dnevno sobo pogledat kak film oz. k racunalniku nakar on to tudi stori... Nekje ob 2h se zbudim, ker me tisci na wc, se vstanem in ga zalotim kako frajer sedi ob racunalniku, na mizi ima per in cike, ter veselo kramlja in tipka na nekem CHATU. Tako se je uzivel v vlogo chaterja, da niti opazil ni, da sem se zbudila in da stojim ob njemu. Ne vem zakaj, takoj sem ga obsodila, da me "vara", da si isce drugo, da mu je z menoj dolgcas, da me ne ljubi vec kot me je ljubil...ker konc koncev sem ga zalotila kako je veselo tipkal in padel v debato z nekimi zenskami na tem presnetem chatu... Presenecen nad mojim izbruhom in mojimi izjavami, ugasne racunalnik in pride k meni v posteljo. Tam me prepricuje, da z nobeno ni flirtal, da mu ni do tega, le da se je kratkocasil (ob 2h zjutraj ), a mene vseeno to zelo, zelo boli. Tako sem razocarana, uzaljena, jezna. Sicer ne vem ali me hormoni dajejo, ker sem in me vsaka "malenkost" vrze iz tira ali sem opraviceno jezna in zalostna. Vrjemite mi drage moje, da je v meni obuctek, kot bi me prevaral. Ubija me ta obcutek! Tako sem bila jezna nad tem dogodkom, da sem mu tudi nekaj krepkih izrekla, ki jih seveda nisem smela in si jih nezasluzi ...To noc se je celo noc stiskal k meni, me objemal, se opraviceval, ker je tako dolgo sedel ob racunalniku, a da se neopravicuje za cisto nic drugega (npr. flirtanje), ker drugega ni zgresil... Obema sex zelo veliko pomeni, odlocila sem se, da ga bom za to njegovo "pocetje" KAZNOVALA in mu pac ne bom dala... Upam in mislim, da bo s to mojo potezo uvidel, kako zelo me je razocaral in prizadel. Vem, da tudi sama sebe kaznujem s samim tem, a bom potrpela. Zanima me sledece, se ja katera tudi kdaj nasla v situaciji, ko je svojega "kaznovala" na tak nacin, se je stvar obnesla? Mislite, da ravnam prav? Vem da me ljubi, nekje v sebi cutim in vem, da sem mogoce pretirano ravnala, ko sem ga obsodila, da me vara, del mene mu tudi vrjame, da ni nic takega pocel na tem chatu, a del mene mu ne zeli vrjeti... Help me
|