Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 23.1.2009 19:34:00
|
|
|
|
mlinar
|
Koliko mi je znano bivanje starša v bolnišnici ni zastonj če mati otroka ne doji v kolikor je otrok dojen oz ga še mati doji stroške bivanja za mater krije zavarovalnica
|
|
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 23.1.2009 19:35:55
|
|
|
|
Felicita
|
v zakonu ni dojenje čist nič omenjeno. res pa je, da ta zakon velja šele od 1.1.2009.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 23.1.2009 19:50:56
|
|
|
|
mulan
|
Ja, vem, da je komaj začel veljat zakon, ma mi smo bili letos v bolnici, pa so mi že hiteli računat. Ko sem (k sreči) komentirala, da še dojim, mi niso računali. Problem je v tem, da v bolnicah niso s tem seznanjeni, zato morate ve poznat svoje pravice - in jih uveljavljat.
|
|
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 23.1.2009 19:54:40
|
|
|
|
eva1
|
Ja vem, meni niso nič računali k sem bla s tamalim v bolnici...do otrokovega 5 leta je zastonj, tudi hrana baje!
|
|
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 23.1.2009 22:58:06
|
|
|
|
Todala
|
Kaj zaračunajo? Hrano, ležiče za noč? Splošno bivanje? Saj jim je lažje, da starši hranijo, zabavajo, pomirjajo otroke.
|
|
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 23.1.2009 23:43:22
|
|
|
|
Maleal
|
Ja do otrokovega 5 leta je zastonj,drugače je 20e na dan.
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 24.1.2009 17:00:37
|
|
|
|
staši
|
Jaz nisem plačala ,je pa res imel polnih 5 let,ležišče sem imela pomožno ,plačala sem samo moje kosilo za 3 dni ker tamali itak ni smel jest oziroma je zadnji dan dobil zajtrk pa nisem plačala.To je bilo na polikliniki v LJ
|
|
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 4.11.2010 14:25:06
|
|
|
|
majčica1508
|
januar 2010 bile v bolnici,stara 18 mesecev,se nisva dojile....nisem plačala nič pomožno ležišče in hrana zame in tamalo....gratis
|
|
|
|
RE: !! Sobivanje z otrokom v bolnici !! 4.11.2010 14:29:12
|
|
|
|
Janya
|
V tem letu sem bila 2x v novi pediatrični kliniki, ena je imela še 6 let, druga pa ko je imela že 7 in nikoli nisem nič plačala. Do otrokovega 6 leta ti pripada hrana potem pa ne. Tako da sem se sama mogla organizirat glede hrane spala pa sem na pomožnem ležišču.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?